Zdroj

Dobry den,
mam 430W zdroj a grafiku nVidii Geforce 8600 od MSI Twin Turbo +15%, 2048 MB RAM, Intel E4500 2,80 Ghz, 2 Pevne disky, DvD, 2 vetraky od Thermalmake 5000 RPM, Zalman CNPS9700 a jeden ventilator pod grafikou. Ventilator pod grafikou fungoval vyborne, ale po pridani chlazeni na CPU a tech dvou dalsich ventilatoru tak se najednou prutok vzduchu o 75% zmensil. Zkousel jsem zapojit na zkousku dalsi a ten se neroztocil....Po odebrani nektereho z ventilatoru uvnitr pc problem prestava.
Pocitam, ze zdoj je pretezovan. Odnaseji to pouze ventilatory a ma cenu kupovat novy? Vydrzi mi zdroj bezet na 100% nebo se za tyden zhrouti?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[16611] Zdroj

čus BoBkU, dlouho sme se neviděli!! mno tak tenle zdroj je na takovouhle sestavu docela dost slabej bejt tebou, koupim nějakýho 500W Fortona, když už máš takový chlazení tak mu dej pořádnou šťávu aby to mělo efekt...

Obrázek uživatele BoBek
[16612] Zdroj

jo dostal jsem ban... :)) Koukam, ze jsi administrator. Zdroj mam 2 tydny nechce se mi kupovat novej. Byl jsem v jednom "servisu" a tam my to udelaly (pc). Ja chtel 520w protoze jsem vedel, ze je lepsi silnejsi ale uz ho nemely a ten emil my objednal radsi levnejsi a samozrejme my o tom nerekl.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[16613] Zdroj

mno, tak chtělo by se to s nima nějak domluvit aby ti ho buď vyměnili, nebo vrátili prachy a objednal si někde jinde silnější, neob si ho objednej i tak... holt todle ti to neutáhne... časy se mění, mujprvní komp měl zdroj 120W teď mam 450W...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[16614] Zdroj

jo a BTW, ban sme dostali oba, ale já ne na tak dlouho a pak mi byla dokonce nabídnuta admin práva, tak jsem přijal... :eek:

Obrázek uživatele BoBek
[16615] Zdroj

Tak to se mas. Poslu ti na mail adresu. Podivej se na ni. Zkusim tam zavolat a domluvit se s nimi. :))

Obrázek uživatele Vlastik
[16616] Zdroj

Cau chlapci. Hele a jak vlastne poznam z pc jaky mam zdroj ? Nechce se mi hledat papiry od pc, tak jestli to nenajdu i nekde v pc - myslim jako v nejakem nastaveni ci tak. Povězte mi ještě o zdroji něco. Kčemu je když je pc stejně připojený do 220 V, jak mám vědět jaký si koupit atd. Díky za rady :cool: :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[16617] Zdroj

čus, takže žádná program ti zdroj nezjistí, protože zdroj pouze napájí součástky, neobsahuje žádnou vlastní součístku, jak to říct, když máš grafiku, tak ta s tim zbytkem komunikuje a řiká mu co je zač, zdorj pouze napájí.
pokud jde o význam, v síti máš jak jsi už řekl 220V, jenže CPU jede na cca 4V, atd, max napětí v PC je 12W (standardně, ne u nějaký megamašiny :)) ) zdroj právě transformuje těch 220V na takový napětí jaký je kde potřeba..
ke koupi je třeba vědět cca co máš v PC, jakou graiku, jakej procík, kolik disků, mechanik, aby se určil hrubý odběr a podle toho se zdroj vybere, dnes už standardní zdroj pro lepší sestavy by měl mít tak 450W..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[16618] Zdroj

BoBek wrote:
Tak to se mas. Poslu ti na mail adresu. Podivej se na ni. Zkusim tam zavolat a domluvit se s nimi. :))
uděláš líp, když tu adresu hodíš sem... :???:

Obrázek uživatele BoBek
[16619] Zdroj

Jo zdroj je neco jako zesilovac u reprobeden....pokud mate vykonne pc, potrebujete silny zdroj. Kdyz sem dam adresu admin (ty) to vymaze, protoze to je adresa na jinou pc-poradnu a kdyz si prectou co se tam pise asi me admin (ty) vyhodi. :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[16620] Zdroj

dobrá hoď mi to na mail, nebo třeba na icq, až si ho zavedeš jak si sliboval...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[16621] Zdroj

Zdroj přetížený nebude, ale bude přetížená jedna větev, na kterou připojuješ ty větráky. Rozhoď si je na jiné větve a bude to OK.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.