Zasekavani,zmrazeni hardisku..

Zdravím před pár týdny sem začal mít problémy s hardiskem,všiml sem si že když na pc dělám víc činností tak hardisk začne dělat takový zvuk a někdy zamrzne...tzn musím vypnout a zapnout(Třeba hraní her a zároveň pouštění hudby).Dřív sem dělal víc činností bez problému.Ale teď to ovlivnilo cele pc,i pří puštění filmu se film trochu seká i se zvukem a hry se také trochu sekají a hardisk pracuje téměř pořád...jako kdyby se snížil výkon PC.Zkoušel sem scandisk,defragmentaci,uvolnění většího množství místa ale nepomohlo to.Už dělám co nejmíň činností najednou a aspoň hardisk už tolik nezamrzává ale stále se pc zasekává.Třeba když stáhnu film(třeba youtube)tak při stahování se opravdu velmi seká,potom co se dostáhne tak jede celkem v pořádku.Dřív bylo vše vpořádku a žádné problémy nebyli.PC mám Celeron 3.06GHZ,1GB ramky,kartu Radeon XR1300/1550 Series,256 MB.Nevím co s tím dělat,předem díky za rady.

Obrázek uživatele tatik

Zkusil bych stáhnou testovací prográmek od výrobce a zkusil otestovat HD. Pak se uvidí. Problém může být kdekoliv. Já vycházím z toho, že HD vydává divné zvuky.
Úplně první bych zazálohoval důležitá data.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jednoduchý, disk se ti přepnul do PIO režimu, mě se to stalo taky a pak vše furt jen prafkali a disk makal furt a cpu taky na 100%, řiď se timle: http://www.cdr.cz/a/14509 a bude to vpoho..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.