Zapínání notebooku

Dobrý den,
mám asi větší problém s notebookem. Při zapnutí se buď rovnou hodí do režimu spánku ze, kterého se nedá už vyjet. Nebo pouze naběhne pouze první obrazovka, kde bych normalne mohl pokracovat do biosu a tak, ale tam mě to už nepustí a spadne zpátky do režimu spánku. Mohl by mi někdo poradit? Abych věděl, jestli má cenu ho vůbec dávat do servisu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Co se s NTB naposledy dělo, než toto začalo?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Byl v servisu na opraveni podsviceni obrazovky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A přišel ven disfunkční? Tak vrátit, na co čekáš?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Rozumím dobře tomu, že se LCD rozsvítí ale jen na krátkou chvilku, nebo vůbec ne? Systém nabíhat v žádném případě nevidíš? Zkoušel jsi NTB připojit na externí monitor?
Kdo vyslovil první závadu s podsvícením LCD, ty, nebo v servisu? Toto může být také závada grafického čipu. Předtím ,než jsi to dával poprvé do servisu se to chovalo stejně, nebo jinak?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Podsviceni uz funguje. Predtim jsem to pripojil k monitoru a normalne vsechno slapalo. Skoro vzdy to jde to rezimu spanku po chvilce. Obcas se to dostane o okno dal.

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak já nevim, nejdřív píšeš, že vidíš startovat BIOS a pak to zhasne a ted píšeš, že se to dostane o okno dál.
Zkus to popsat trochu srozumitelně, třeba za kolik sekund se ti vypne po zmáčknutí tlačítka power, jestli nabíhá windows, jak máš nastavené řízení spotřeby ve windows atd.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

bios vzdy nabehne,chvili se to dostalo az k nabihale pak to spadne...pred ani windowsu, ale tam to zamrzlo. Vypne se tak po 4 sekundach co drzit power. rizeni spotreby opravdu netusim jak mam nastavene.

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak ti to ale nepadá do režimu spánku, když ani windows nenaběhl, za 4 sec opravdu systém nenaběhne. Závada je zase v podsvícení, nebo v grafickém čipu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

za 4 vteriny co drzim power se vypne notebook...nevim kam to pada...diody ukazuji mesicek, coz je nejakej klidovej rezim. V podsviceni chyba nebude. Ted sem se dostal do windowsu a jakmile sem hnul s notebookem. Zcernala obrazovka a na nic nereagoval.

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak to bude mechanická záležitost, ukroucenej drátek v prostoru pantu NTB, může to být i drátek co vedek invertoru pro podsvícení, co ten externí monitor, ten také zhasíná?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.