Zamrzání PC !!!!!

Zdravím všechny ochotné maníky, kteří mají zajem si tohle přečíst a rozlousknout pro mě "záhadný" oříšek.Od chvíle kdy jsem si zakoupil novou grafickou kartu "GIGABYTE 9600GT NX96T" mi neustále zamrzá PC, přesněji, při načítání videí na streamu, při práci s videem(editace), při prohlížení stránek(war-forum) někdy dokonce i při samotném spuštěšní OS.Tahle Grafika jak mi bylo řečeno požaduje 420w, je lepší mít nějakou rezervu , tak jsem rovnou koupil zdroj o velikosti 500w..Zkoušel sem nainstalovat i několik ovladačů ale žádná změna.Fakt.Budu rád za každou cennou objektivní radu,mockrát díky :lol:

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jak se chová u her? A co normálně, v Průzkumníkovi třeba? Máte určitě ovladače pro váš OS a verzi karty?
Pokud chce 420W a vy máte 500W, tak také něco bere procesor a další komponenty, ale 500W je docela dost na 9600GT... :shock:. Proveďte raději test na havěť... neměl jste předtím starší grafiku a nezbyly po ní ovladače, které mohou dělat problém?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

9600 je vcelku nová a navíc low end grafika.. myslím, že nemá externí napájení (pokud ano, máš je připojené??) a pokud ne, do 150W se vejde..
co se toho kousku 420/500 týče, mno, to si tomu moc nepomohl:D jen 100W veme procesor, 20 deska, 20 mechanika, 15 disk,.. vždy měj ku spotřebě grafiky minimálně 150W rezervu pro zbytek (samosebou závisí na ostatním HW počítače)jak j na tom s teplotou? pokud se ti podaří stahnout nějakou diagnostiku (gpzuz, cpuz, speedfan, everest) tak sem napiš jaký má grafika teploty..
máš možnost "otestovat" grafiku jinde?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.