Zakladni deska

Zdravim ,, asi 3 dny mám problém se základní deskou. Jeden den sem spustil pc a a na monitoru se objevilo jen "no signal" .. tak sem se v tom zacal hned hrabat :D .. grafiku mam rok tak jsem si rikal ze tou to snad nebude , odzkoušel jsem ji v jinem pc a sla normálne,,, vsechno jsem snad skusil a nakonec kdyz jsem na MB vydělal baterku a dal ji z5 tak pc jede, ALE jakmile pc zase vypnu, tak zase "no signal" .. koupil jsem i novou baterku ale dela to porad .. a kdyz baterku vytahnu a dam ji tam tak pc jede, ale vyndavat baterku a davat ji zpet pri kazdem spusteni pc je prece kravina. Ja osobne si myslim ze MB je proste uz na nic (mám ji asi 6 let). Takze asi koupim jinou, ale kdyby nekdo prece jen vedel co s tim je tak budu rad za rady a za ušetřeny penize .. Diky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Myslíš vyndat baterku kdyř je PC zapojeno v zásuvce? Nebo když je odpojeno? Když ho vypneš, odpojíš ho ze zásuvky? Zkus obě varianty.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Vždycky vypnu vypinač na zdroji, když ho nevypnu a vyndam baterku tak se pc nezapne. Takze ho proste musim vypojit ze zasuvky aby se potom pc zapl.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tedy i když nevyndáš baterku, a vypneš ho ze zásuvky, zapne se? Mohl by v tom mít prsty zdroj...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nee, právěže musim tu baterku vyndat kdyz vypnu zdroj. A pak az se zapne pc. ale po prvnim vypnuti to zase nejde proste. Kdyz jen vypnu pc ze zasuvky a zase zapojim a zapnu tak to proste porad nejde.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A když jen vyndáš baterku za počítače připojeného k síti (opatrně), tak se zapne? Zkus updatovat bios.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nezapne.. .. OK

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jeste bych se chtel zeptat na něco. Nidky jsem neupdatoval BIOS jinak nez pres MSI Live Update. A pise mi to ze je BIOS updatovan na nejnovejsi verzi. Mam jako nejak udelat abych ho updatoval znova na tu stejnou verzi ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zkus to - je možné, že s ním není něco v pořádku od posledního updatu.. A jinak je to holt asi deska. Ještě můžeš testnout komponentu po komponentě někde jinde, ale asi to bude deska... Ještě bych pro sich zkusil zde jiný zdroj.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.