win7

zdravím chtěl bych si přeinstalovat win7.. jenže má to problém instalační disk dám do mechaniky restartuju pc a cd z mechaniky se nechce načíst .. prej to jde nastavit v Biosu ale to jsme zatím nikde nemohl najít jak díky za radu.

Obrázek uživatele kiko261
[88026] win7

Neviete sa dostať do biosu alebo ste to v ňom nemohli nájsť ? Daj sem názov základnej dosky a áno bootuje/nastavuje sa to cez bios ako tzv. "boot priority".

Obrázek uživatele weendup
[88027] win7

ne když jsme si přeinstalovával win7 na starým tak jsem vložil cd zapl pc a stačilo zmáčknou jakýkoliv tlačítko a zapla se instalce win. tedka nic jenom se čistě zapne pc..

Obrázek uživatele weendup
[88028] win7

jo mále jsem zapomněl na tu základni desku : ASUSTeK Copmuter INC M4N68T-M-LE-V2

Obrázek uživatele weendup
[88029] win7

no už jsem si poradil :) sám, ale i tak děkuji moc :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[88030] win7

A proč ještě používáš Windows 7, když už dálno všude jedou osmičky? Není to zbytečný a nebylo by lepší, když už to řešíš, tak jít rovnou na něco novějšího? To ani nemluvím o tom, že se už delší dobu chystají desítky, ale kdo ví, kdy se jich dočkáme.

Mimochodem, na azchat.com jsem teď našel soutěž o tablet s klávesnicí a W8. Stačí poslat nějakou pěknou fotku.

Obrázek uživatele Stiletos
[88031] win7

jansmkal jelikož jsou W7 lepší tak nejspíš proto,to neznamená že když ten zmetek W8 všude cpou je to nějaký terno,navíc bude možný na W10 zdarma upgrade a tazatel už ty W7 má jestli si to nepochopil.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.