Vypnutí monitoru a pád hry.

Stává se mi ,že při některých hrách (nfsu 2 a carbon ,zoo tycon,just cause)dochází k vypnutí monitoru ,ventilátory v pc stále jedou a problikává ledka pro hdd.Někdy hry spadnou už při náčítaní.Někdy je to po 15 minutách,jindy po půl hodině. Jediná pomoc k oživení je restartovací tlačítko.Dělal jsem test 3d mark 06,třikrát za sebou, teplota gpu dosáhla 70stupnů,ovladače aktuální,grafika není taktovaná, i bios mám nejnovější.Už nevím co ještě prověřit.Mám tuto sestavu:CPU -Intel core duo E6750,Ram -2x1GB corsair XMS2,MB -MSI P35 NEO2 FIR,VGA- MSI N9600 GT-T2D 512-OC,zdroj FORTON 450W.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, vzhledem k tomu, že ta grafika je přetaktovaná už od základu by v teplotě mohl být problém..
programům se nedá moc věřit, občas se pasta upálí, chaldič je chladnej ale čip se smaží.. tomu by odpovídal profil čim náročnejší hra tim ryhclejc to zmrzne.. zkus skříň otevřít a hnát na to co nejvíc studenýho vzduchu a sleduj co to udělá a dej věďět.. ten zdroj taky neni z nejsilnějších pro takovou sestavu..

Obrázek uživatele rejdic.25

Díky za odpověď.Zaráží mě , že třeba Call of duty 4 a 5,Medal of honor airbone,Burnout paradise ultimate,Pure a Test drive normálně fungují a hry které nejsou až tak náročné na grafiku padají.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak to nemusí být nutně grafikou.. ale těžko říct.. zkus starší ovladaše nebo omegadrivery, jestli pudou starý a naopak nový ne..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.