Vypíná se mi PC

Mám nový počítač, který neni moc slabý, ale když hraji nějakou hru, která chce vysoký výkon(crysis, assassin creed, MOH:Airborne, COD4,....), počítač se mi po chvíli hry vypne, ale přitom mám hardware který tyhle hry utáhne, mám v PC tento hardware: AMD 5000+, GeForce 8800 GT, 2048 RAM, no a to je asi vše důležité, a zdroj do 350W + dva větráky.Nevíte někdo čím to může být?

Obrázek uživatele TheALuminium

Může to být čímkoliv a takových témat je tu na poradně spoustu. Doporučoval bych se rozhlídnout. Jinak napíšu to co vždy, takže za prvé zkontrolovat operační paměť bootovacím memtestem, poté kontrolovat teploty na procesoru a grafické kartě min a max, další věc pokud je něco nataktováno tak takty zrušit případně pokud je grafika OC už od distributora tak zkusit podtaktovat a nakonec se mi zdá, že 350W je pro tuto sestavu celkem málo, takže vyzkoušet případně i silnější zdroj ...

Obrázek uživatele Pepisk

jo promin, nevšiml jsem si, ale díky za radu

Obrázek uživatele mOrt3

presne tak v tom si myslim je prave problem... me bylo doporuceno koupit lepsi zdroj uz na muj komp takze 350 je docela dost neodpovidajici :)
pro srovnani: AMD sempron 3100+ 2048mb ddr ati HD2600xt a mam dva HDD a dve mechaniky.. a pouzivam 450w zdroj


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.