Volné místo na disku

Zdravím Admini tohoto webu, mám takový problém s diskem, že na C mam 19,5GB a zbytek na D. Ale na tom C mam pouze 6101,19MB několikrat jsem to přepočítával manualně na kalkulačce. Otevřel jsem si disk C a všechny soubory po jednom jsem sčital a dostal jsem se opravdu jen na 6,1GB. A to je ten problém volného místa na disku mam 2,55GB a nemám vůbec ponětí kam se poděl ten rozdíl mezi soubory a kapacitou C když to je nějakých 10GB. Vůbec si stím nevím rady :(. Díky Rommel

Obrázek uživatele plac

Ahoj, pravděpodobně to zabrali zálohy systému

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

a ty najdu kde prosím?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

snad víš, zda jsi automaticky nebo manuálně zálohoval, ať už interním programem Win 7 (pokud máš Win 7) nebo externím programem jako třeba Acronis..

můžeš zkusit průvodce vyčištěním disku..

máš při tom počítání zobrazené skryté soubory? (složka-nástroje -> možnosti složky -> zobrazení -> zobrazit skryté soubory a složky)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nikdy jsem nic nezalohoval a mám xp. Jediny co jsem vedel ze se uklada jsou body obnoveni a ty jsem vsechny vymazal krome posledniho a to mi dalo 1gb navíc. A při tom počítání, ano měl jsem zobrazené skryté soubory a v podstatě tam nic nebylo snazil jsem se najit hybernate files apod. ktere jsem nikde nenasel tak opravdu nevim vcem by to mohlo byt. Podívám se ještě jednou opět se zapnutou fcí skrytých složek ale pochybuju.

Obrázek uživatele Ripp3r

Podívej se například přes Acronis nebo myslím že ve Windows 7 ve správě (pravé tlačítko na počítač a tam by to asi mělo být) na rozdělení disků, jestli nemáš někde skrytou partition.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.