Vlnění monitotu

Zdravím,
potřeboval bych poradit....na mém notebooku jsem si v poslední době všiml při zapnutí monitoru, že mi vlní obraz(mírně bliká...) to trvá asi minutu a pak to přestane. Myslíte, že jde o vadu, nebo jde o běžný provozní stav? díky

Obrázek uživatele tatik

Vy máte k notebooku připojen monitor nebo máte na mysli display.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mám na mysli display přímo na notebooku...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

u lepších CRT to je běžný jev prcních pár sekudn, kdy se obrazovka odmagnetizovává a obraz se rovná.. u LCD jsem se s tímto nikdy nesetkal :D od kdy to dělá? vadí tit o hodně? rozšižřuje se to nějak? není pobléž možnost nějakého rušení? (velký reproduktor, mikrovlnka, televize,..)
nemyslím si že to bude vada grafiky, ale je to možné, že by to dělala "za studena" ale jediným řešením by byla asi reklamace..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

notas mam 1,5 roku, pred 3 mesici mi po reklamaci kvuli vade na zakladni desce vymenili celou zakladni desku. Zhruba pred mesicem jsem si toho vsiml a tak vazne premyslim ze bych to reklamoval...nijak se to nezhorsuje ale nechci to zanedbat, pokud je to vada....jak sem psal uz jednou sem reklamoval...jen potrebuju mit jistotu ze to je nenormalni....abych jim to tam neposlal a oni mi to zamitli....jinak notebook neni u zadnych rusivych elementu...

Obrázek uživatele tatik

Když tak přemýšlím, ještě jsem se s tím u LCD nesetkal.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

normální to není, s tím se shodneme.. čím by to ale mohlo být, to netuším.. u LCD nemůže být nci pohyblivého a pokud to dělá, je to buď vada obvodů ovládajících pixely LCD, nebo někde v grafickém čipu..

počkej ještě co kdo řekne ale vidím to jako reklamaci..

Obrázek uživatele tatik

Já mám na notebook Global warranty 24 months. Pokud máte taky, určitě bych neváhal a reklamoval.

Obrázek uživatele psychocowboy

jestli se to objevuje nahodne, tak je to spatne chlazena grafika na desce... jednoznacne...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

TO psycho: ne, při startu vždy na 1 minutu cca.. to není až tak náhodné, aby se dalo určit.. ale i tak, reklamce je ejdiná možnost..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.