USB SE PŘIPOJÍ ALE NEZOBRAZÍ

ZDRAVÍM.
PORADÍ MI NĚKDO S MÍM PROBLÉMEM? : PO PŘIPOJENÍ FLASH DISKU NEBO FOTÁKU SE MI NA SPODNÍ LIŠTĚ OBJEVÍ IKONA PRO BEZPEČNÉ ODEBRÁNÍ. ALE NEJDE NIJAK OTEVŘÍT. V TENTO POČÍTAČ SE NEZOBRAZÍ DALŠÍ DISK. MYŠ A TISKÁRNA NA USB NORMÁLNĚ PRACUJÍ. VE SPRÁVCI ZAŘÍZENÍ JE ZOBRAZENO PO PŘIPOJENÍ VELKOKAPACITNÍ PAMĚŤOVÉ ZAŘÍZENÍ. MÁM WINDOWS XP. DŘÍVE TO NORMÁLNĚ CHODILO, PO TÉ, CO MI V POČÍTAČI MĚNILI VNITŘNOSTI... NEVÍM PŘESNĚ CO, TO NEFUNGUJE. POTŘEBUJI STAHOVAT FOTKY A POUŽÍVAT FLEŠKU ALE NEMUŽU.
PORAĎTE PROSÍM
TOMÁŠ

Obrázek uživatele tatik

Je to zvláštní problém. WXP už mají ovladače integrované. Zkusil by následující věci,možná se chytneme.
1. Připojte flashdisk místo tiskárny
2. k foťáku by jste mohl dostat i CD, zkuste nainstalovat ovladače z CD. Pokud nemáte, jaký máte foťák
3. Odeberte ze systému vše co souvisí s USB (USB řadiče) a počítač restartujte

Obrázek uživatele tomass

vše jsem vyzkoušel ale nic nejde.
tváří se to jako by vše fungovalo ok včetně ovladačů akorát se do fotaku/ flesky nemohu dostat. Neotevře se okno po připojení ani se nezobrazí v počítači. Mohu to však "bezpečně odebrat" . Zkusil jsem odpojit tiskárnu a myš ale i tak to nejde v jakemkoliv USB. :o

Obrázek uživatele tatik

Vzhledem k tomu, že nefungují zařízení,která dostávají označení jako disk, může být problém v přidělování označení disku.
Připojte flash disk a podívejte se do "Tento počítač", jaké máte disky. Já mám osobně
C: a D: HD
E: mechaniku DVD-RAM
F: mechaniku DVD-ROM -viruální
pokud připojím flash disk, má označení G:
jaké máte označení Vy? Tipnul bych to na A: nebo B:, spíš B:

Obrázek uživatele JaJa

Rad bych se pripojil k dotazu, mam stejny problem, ale nerozumim posledni otazce," jaké máte označení Vy? Tipnul bych to na A: nebo B:, spíš B" ? Zarizeni se NEZOBRAZUJE, pokud myslite ve Spravci zarizeni nebo pro Bezbecne odebrani zarizeni tak je bez pismene. Drive samozrejme pripojeny flash disk mel oznaceni G: nebo H: atd.

Obrázek uživatele rejnock

u win XP zkuste tohle
kliknete na tento pocitac pravym tlacitkem a dejte spravovat.
pote jdete na "uloziste" a zvolte "sprava disku"
Pote najdete ten pripojeny USB disk,fotak,externi disk apod. ktery se vam nezobrazi.
Kliknete na nej opet pravym tlacitkem a dejte "zmenit pismeno jednotky.."
Pote zvolte pismeno ktere obsazene neni.Pravdepodobne to na vas vyblafne nejakou hlasku o tom ze nemusi nektere aplikace fungovat normalne.To je v poradku ,predpokladame ze se snazite jenom vydolovat z usb disku nejake data ..Pote to potvrdte a melo by to jet.Nekdy se to stava pokud mate treba ctecku karet nebo tiskarnu co ma v sobe taky ctecku. System o te ctecce nekdy nevi a pripojeny usb disk namapuje stejnym pismenem jako treba tu ctecku.Neky to muze byt i virtualni CD/DVD mechanika..Ale reseni je proste.

Obrázek uživatele JaJa

Diky za radu, ale bohuzel ani v one "sprave disku" se mi USB zarizeni nezobrazuje, takze je problem asi nekde jinde. Ja tedy uz zvazuju preinstalovani windows, ale blby je ze nemuzu zalohovat nic na zadny flash disk :-( ... .

Obrázek uživatele rejnock

JaJa wrote:
Diky za radu, ale bohuzel .....
A jak to pripojujete ? pres kabel ? nebo do predniho panelu PC anebo primo do zadniho konektoru u desky ?

Obrázek uživatele JaJa

Mam notebook, a tam jsou konektory asi propojeny primo na desku :-). Ale abych rek pravdu nemel jsem dale trpelivost a preinstaloval jsem OS a problem je vyresen. Nevim kde byla chyba, nikde jsem nenasel odpoved, mozna nejaky vir ?!? presto dekuji za rady

Obrázek uživatele rejnock

JaJa wrote:
Mam notebook, a tam jsou konektory ...

Nekdy je problem s ovladacema a nepomuze ani reinstal.Takove problemy muzou zpusobit tucet dalsich veci.. Ale reseni by se naslo .ale ted uz je to fuk.Ale ber to z te lepsi stranky .. mas ted zase chvilku fofr system :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tenhle problém..je dost nepříjemní...ale podle mě jiné řešení není než Reinstal OS není..chyba bude v registrech..takže s tím nic neuděláte pokut nejste IT odborníci ..takže hodně zdaru v reinstalaci :???: :lol: :))

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[24856] Odpověd

Není jediná možnost reinstal!
Narazil jsem tento problém a trochu ho prozkoumal. Zjistil zajímavou kolizi v registrech, ale neobjevil jsem proč.
Řešení je však jednoduché. Ve Správci počítače stačí najít flash (bude ve správě disků). Pravým a dát vlastnosti. Pak stačí Váš flash disk přejmenovat, respektive pojmenovat Flash disk. Nějákou UI došlo ke smazání jména a tudíž se nezobrazí.Jakmile jednosuše pojmenujete Váš flashdisk, stačí vytahnout a opět zapojit!! A voala!


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.