USB port

Mám notebook HP 635 a vůbec nejde žádnej USB port pouze čtečka karet. Udelal jsem recovery nebo odinstaloval USB root hub a po restarte se vše nečetlo ale USB nejde. Když připojím myš tak pouze svíti a nerozpozná to a FLASH-ka vůbec nenačte. Kdo poradí co nainstalovat nebo co delat. Mám udelat čistou instalaci windowsu? Vím pouze že do USB jde napětí ale nic nenačte. Vše co jsem skoušel na notebooku jinde jde.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[82385] USB port

Zapoj flashku do USB-čka a najeď na "BootDeviceSelect" pokud se tam ta flashka detekuje , nejspíš bude chyba ve Windows

Obrázek uživatele softim
[82386] USB port

Kde najdu boot device select? V notebooku nemohu najít.

Obrázek uživatele softim
[82387] USB port

Když připojím myš pres USB tak ukaže se tabulka zařízaní nebylo rozpoznáno,nebylo rozpoznáno,zlyhalo neznámy zařízení USB a ostatný jako je fleška a jiní bez známek rozpoznání,žádnej ton a nic neukazuje. Pouze myš pořád neco vyhledáva a pořád jde ten zvuk k rozpoznání ale nerozpozná tú myš. Myš jsem skoušel jiném notebooku a tam jde. Tak je v pořádku

Obrázek uživatele PetrH.
[82388] USB port

Ty boot. zařízení přesně nevím kde najdeš každý notebook to má v BIOSU jinak , ale dá se to vlastně otestovat i tak že připojíš klávesnici k notebooku a zkus se s ní pohybovat v BIOSu , pokud to jde , (jak už jsem psal ) je to problém v Operačním systému .

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[82389] USB port

Jak jsi mohl udělat recovery "nebo" něco odinstalovat? Tak co jsi vlastně udělal? hele nejlepší bude nová čistá instalace systému. Už WInXP v sobě mají základní USB ovladače...

Obrázek uživatele softim
[82390] USB port

Recovery jsou od výrobce a jsou to windowsi 7. No pokusím se udelat čistou instalaci windowsu. Ale podle mě nebude to dobrý. No uvidím. Nebo vše nalezne co je notebooku jako je bluetooth,webkamera,čtečka karet ale USB ne. Pouze vím že jde tam napětí nebo myš se rozsvíti ale nenalezne ovladač. Jako kdyby myš tam nechtelo pustit. Ale ostatný zařízení jako je fleška,modem od vodafone vůbec ani netukne. V BIOSE klavesnice jde a koukal jsem či není v BIOSE vyplí neco ale USB jsem tam nenašel. Když nekdo umí ješte poradit tak pište. Neco stáhnout nebo co mám kouknut a kde. Ve správci zařízení je vše v pořádku nic tam nechybí.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[82391] USB port

Používáš slovo nebo ve významu, který nedává moc smysl. :))
Zkoušel jsi i jiné USB porty, nebo jen jeden?

Obrázek uživatele softim
[82392] USB port

Všechny porty a čtečku taky ale tá jde. Žádnej port na USB nejde. Pouze když připojím myš nak napíše unkown device a pořád to dáva zvuky a pak že mám restartovat. Ale jak restartuji tak nic. Tak mám dát čistou instalaci? Mám windowsi 7 ale ne od výrobce. Recovery co tam byly tak jsem skoušel ale nic. Je to stejný. Nebo co mám kouknut nebo neco nainstalovat.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[82393] USB port

Zkus ještě jednou tu recovery. Máš naspod notebooku nalepen štítek s "product key" k windowsu? Pokud ano, můžeš udělat čistou instalaci z klasického DVD, a aktivovat ji tímto kódem.

Obrázek uživatele softim
[82394] USB port

Ano je tam štítek key. Ale skusim ještě jednou recovery. Ale nejprve si to recovery dám na DVD no kdyby se čistá instalace nepovedla. Ale pak skus ještě neco vymyslet když to nejde. Co když je to USB nekde vyplé??? Myslím v BIOSE ale tam to není

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[82395] USB port

Pokud před obnovou systému z recovery vypnuté nebylo, tak nemůže být ani teď - samo se nevypne...

Obrázek uživatele softim
[82396] USB port

V BIOSE jsem dal default a tak jsem provádel recovery. No doufam když tam dám čistou instalaci tak to pujde. Notebook používali deti no né malé ale kdo ví co tam provádeli když to po měsíci USB nešlo vůbec. Pres DOS se to nedá zjistit? Nebo radší udelám čistou instalacia uvidím. Ale když to pak nepujde,tak nevím. Není nejaký ovladač na USB? Na HP635?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[82397] USB port

Takže to USB nešlo ještě před prvním reinstallem systému?

Obrázek uživatele softim
[82398] USB port

Skusil jsem recovery a taky čistou instalaci windowsu 7 a bohužel nejde ani 1 USB port je to stejný pořád. Flešku jsem dával všude a nic. Je to mrtvy. Nekde to nemůže být vyplí? Ve správci zařízení vše OK. Nevím co delat už. Kdo poradí co dál

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[82399] USB port

Ve správci zařízení žádný vykřičník? Ani po připojení zařízení jako je myš?
Koukni do biosu ještě jednou, a prohledej vše, ale ještě jsem neviděl, že by nějaký umožňoval USB vypnout. To spíš se to rozbije..

Obrázek uživatele softim
[82400] USB port

Žádny vykříčník a myš svíti a napíše unkown device a myš nereaguje. Zařízení nebylo rozpoznáno. nepracuje správne. A fleška mrtva a taky usb modem od vodafone. Skusim dát aktualizace na BIOS a ještě jsem stáhnul nejaký driver na USB tak uvidím. Ale nevím jaká je chyba,když jsem vše nainstaloval

Obrázek uživatele softim
[82401] USB port

Tak nejde žádny port i když jsem tam dal nejakej driver. Možná že potřebuje jiní driver USB nebo nevím co

Obrázek uživatele Michal Čížek
[82402] USB port

odstran, odinstaluj ve správci zařízení všechny položky v USB a restartni, natáhne se novej ovladač pro každé zapojené zařízení, začalo to dělat ze dne na den?

Obrázek uživatele softim
[82403] USB port

To už jsem udelal a nic. Je to neco zložité,když nikdo neumí poradit. Já už skousil vše. Závada bude nekde jinde. Vím že se porty dají vypnout a taky zapnout ale kde to nevím. Nebo neco tam chybí. Umí nekdo poradit? Je tady nekdo kdo tomu rozumí? Já neco vím ale ne vše.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[82404] USB port

jedině v biosu, udělej reset biosu, jestli jsi stim hrál, nastaví se to vše do defaultu a pak musí jít, myslím, že je zakázané nemáš, když něco detekují, udělal bych také čistý reinstal

Obrázek uživatele softim
[82405] USB port

Skoušel jsem taky v BIOSE default,updata Bios a nic nedekuje. Je USB mtrtve. Pouze myš svíti když připojím k USB.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[82406] USB port

píšeš, že čtečka jde. Otevři si správce zařízení, připoj čtečku a sleduj jestli jí tam nahodí, pak to samé udělej s mouse. Jestli něco najde, ale napíše unkown device pak se ti tam musí objevit neznámé zařízení, to samé s fleškou atd.
Já bych to fakt viděl na úplně tvrdej reinstal.

Obrázek uživatele softim
[82407] USB port

iwindows jsem už 2x přeinstaloval a nic. No celkově když připojím myš na USB objeví se unkown device ale nedokáže to rozpoznat. A pak jsem objevil že zařízení je odpojení i když myš byla v USB ale ostatný je mrtvy bez známek rozpoznání. Ano čtečka jde,bez problému. Myslím si že je tam malý napětí a brzdí to.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[82408] USB port

jestli jsi opravdu udělal tvrdý reinstal, pak to bude HW závada a to ti vyřeší jen servis, každopádně je hodně divné, že jen jedno zařízení jde a ostatní ne

Obrázek uživatele softim
[82409] USB port

Co jak bych odstránil všechna USB v správci zařízení?

Obrázek uživatele Michal Čížek
[82410] USB port

jsi psal, že jsi to už udělal a výsledek žádný


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.