Upgrade počítače (SSD, Case).

Ahoj... Chtěl bych trochu upgradovat můj počítač... Před nedávnem jsem kupoval novou grafickou kartu, Asus GTX 660, procesor je taky dá se říct na slušné úrovni i5 - 2400, a se zdrojem by neměl být problém také, ten je nějakej 500 Watovej od Seasonicu... A teď jak bych chtěl počítač vylepšit ? Pomocí dokoupení SSD disku a zalíbila se mi jedna case (Kupoval bych to pro budoucí vylepšení...). a taky pro lepší odvětrávání, chlazení, víc místa, dizajn... Teď co mám za bednu tak se dá ale jsou rozbité oba dva USB sloty na přední straně... Ten SSD disk by mě asi bohatě stačil 120 GB... (Start počítače, kopírování souborů). Asi tento - http://www.czc.cz/kingston-ssdnow-v300-120g... A Case, protože bych chtěl už nějakou lepší tak tato vypadá skvěle - http://www.czc.cz/fractal-define-r4-black-p... Jinak moje základní deska je GIGABYTE PA65-UD3-B3, tak nevím jestli tam bude pasovat... Co na to říkáte, co byste změnili ? Prosím vyjádřete se. Děkuji. :)

Obrázek uživatele Stiletos

Nic není vidět Fractal dělá dobrý case,si akorát over jestli ti tam padne GPU .Na hry to chce alespoň
240GB ,120 je malo nejlíp vychází Crucial M 500 nebo Samsung Evo

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Define R4 je dost velká, tam se zmestí vše. Je pěkná a bytelná a dobře odhlučňuje, cenou za to je však méně efektivní chlazení, což ale pro tebe asi problém nebude.
120GB SSD jsou celkem akorát na systém, programy a pár her, ale 250tka se neztratí. Crucial M550 nebo MX100, M500 má trochu slabší rychlost zápisu, což ale někdo za nevýhodu nepovažuje.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.