Tichý mikrofon

Dobrý den. Chtěl sem si zavolat přes skype a zjistil sem, že mi jde velmi potichu mikrofon. Zkoušel sem v ovládání hlasitosti přidat, ale všechno bylo naplno. Dříve mi na počítači šel správně. Před nedávnem se instaloval nový Bios a všemožné ovladače a čistil vnitřek PC (nevím jestli to má nějakou spojitost?). Jaký zvolit postup, abych přišel na to jestli je chyba v hardwaru nebo softwaru? Zkoušel sem i jiná sluchátka. Přední i zadní vstup. Různá nastavení ve správci zvuku Realtek HD.

Obrázek uživatele tatik

Píšete o mikrofonu a pak o sluchátkách. Co tedy nefunguje? Mikrofon na sluchátkách?
Základní zkouška je vyzkoušet nefunkční zařízení na jiném počítači a naopak. Funkční zařízení zkusit na Vašem počítači. Pokud se jedná o sluchátka, bývá na šňůře poťák na hlasitost.

Obrázek uživatele TheALuminium

Také bývá na XP možnost zvýšit citlivost mikrofonu o 20dB.

Obrázek uživatele vaclavka

Jedná se o mikrofony na sluchátkách. Mam doma asi troje. U všech stejné. Zkoušeny i na notebooku kde fungují dobře.Kde přesně prosím najdu to přidání o 20db?

Obrázek uživatele TheALuminium

Když otevřete panel hlasitostí, takové ty posuvníky, měl by tam být i mikrofón a pokud není dá se přidat. Poté se tam dá zapnout další nastavení, nebo něco takového, nebo něco jako vlastnosti a u mikrofonu se objeví položka Vlastnosti a tam se to dá nastavit. Už nevím jak je to přesně musel bych se podívat do XP.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.