Teplota notebooku.

Rok a něco starý notebook Asus známího : CPU 65 c
CCPU 1 Jádro 84c
CCPU 2 Jádro 86c

Ventilátory 3964 RPM (0%)

Notebook vyfoukán od prachu a takto topí je to normální?Měřeno v Aidě v klidu nic puštěnýho.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, vyfoukán komplet, takže rozebrán, nebo jen povrchové profoukání? Aby byla jistota, že je opravdu vyčištěn výfukový prostor z těla NTB, je potřeba sundat větráček a vyčistit žebrování, na to žebrování se nanáší bordel a pak tam je i několik milimetrů silný koberec, který se nemusí profouknutím zvěnčí uvolnit.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No bral to jenom vysavačem raději na min tah a jenom přes žebrování,to rozebírání to nevím, je ještě v záruce ale zase na reklamaci to není i když už se mu stalo že mu spadnul systém už 3x a notebook se furt vypínal,musel jsem bnovit system.Když ho měl na prověření v pc krámě tak běžel jak má,ale napadlo mě teda že to můžou dělat ty vysoký teploty.

Obrázek uživatele Michal Čížek

jestli je v záruce, tak se rozhodni sám, můžeš ho dát na vyčištění do servisu, nebo zespoda otevřít kryt a když bude větráček přístupnej, vyšroubovat 2-3 šroubky a tam pak uvidíš ten koberec bordelu, rozhodně to zvenčí nejde vysát.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No je kámoše já mu ho vždycky dám do kupy když spadne systém,dám mu vědět,je to ten mini notebook tak snad to bude jenom na šroubky a ne na nějaký umělí zacvakávací systém,zatim dík.

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak to asi nebude jen tak, to se bude muset celé rozebrat, tzn. vycvakat rozšroubovat, v záruce bych to nechal na servisu

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No on stejně někde stratil záručák, ale to je jedno tak jako tak by servis zaplatil.Nevím jestli mu to vemou ,snad to najdou podle kodu notebooku,navíc ho bral v Tescu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.