Svislé pruhy na monitoru

Dobrý den. Mám problém, běhají mi na monitoru (Asus VW220 22") svislé bílé pruhy. Stává se to převážně po pár minutách hraní her, ale občas probliknou i když je pc (4GB, i5, Radeon 5770, 500W) nevytíženě spuštěné. Když změřím teplotu SpeedFanem, píše u Temp2 například 57C. Řekl bych, že by mohl být problém v přehřívání. Mohli byste mi prosím poradit? Mám koupit lepší chladič procesoru?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

píš bych to viděl na přehřívání grafiky, takže nejprve zkus jiný monitor, pak grafiku jinde.. můžeš použít program MSi Afterburner a Kombustor, zapni test a sleduj teplotu grafiky (gpu temp)..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jiný monitor nemám. Zkusil jsem tenhle monitor připojit k notebooku, jestli to není monitorem, ale fungoval bez problémů. Zkusil jsem tedy ten Kombustor. V testu stability jsem se dostal až na 94° a v benchmarku na 3067 bodů při 72°.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

94°C je dost.. ale pruhy nebyly? no pokud neozkoušíš jiný monitor, nemůžeme to potvrdit, ale vypadá to na grafiku... jiné ovladače jsi zkoušel? tj jaký Catalyst mš teď? poslední 10.11? zkus různé verze.. případně pokud je to hardwarem grafiky, to jinak, než vložením do jiného PC nezjistíš..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.