Stále padá PC (*VYŘEŠENO*)

Ahoj, potřebuju poradit, v poslední době když zapnu PC, tak vsechny ventilatory se zapnou asi tak na vterinu jen se rozebehnou a zase vypnou a takhle se rozbihaj a zase vypinaj nejakou chvili pak teda nabehnou na delsi dobu ale nic se nedeje, pak se zase treba vypnou a kdyz konecne nabehnou a zacne nabihat obrazovka a nabidka jestli chci pc spustit obvyklym zpusobem atd. tak to potvrdil a zase spadne celej pc a takhle se to opakuje treba 4x než nabehne pc uplne, delal sem teda to ze sem ho dal do rezimu spanku a z toho nabehl v pohode a fungoval, ale dneska sem ho z rezimu spustil a kdyz sem zkusil neco spustit tak zase spadnul. Doufam že sem to popsal nějak srozumitelně. Nevíte v čem by mohl být problém? Nemam zkusit přeinstalovat systém ze zálohy? Poraďte prosim. Děkuju :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pokud úspěšně naběhne, tak běží stabilně při jakékoliv činnosti?
Tady toho může být více, ale vypadá to hlavně na hardware - software se ke slovu ani nedostane...
Dle pravděpodobnosti zdroj, deska, procesor. Ideální by bylo zkusit jiný zdroj, případně jinou grafiku, jiné ramky. Prostě vylučovací metoda.

Obrázek uživatele Michal Čížek

zdroj je u mě na 99% blbej, názorný příklad pokleslé nestabilní kapacity kondenzátorů

Obrázek uživatele Jenda1992

Dekuju moc za rady :) cetl jsem tu i dalsi diskuse a nekde sem tu cetl ze kdyz v pc neco zacne piskat tak je to zdroj a vase odpoved ze je to na 99 procent zdroj mi jeste pomohla :) tak sem dnes jel koupit novy zdroj vymenil a pocitat okamzite nabehl :) dekuji vam moc za rady :) myslim ze v budoucnu se jeste ozvu, protoze mam v planu si po novem roce sestavit novy pc :)

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) jasan, budeme tě čekat