Samočiné vypnutí hned po startu (*VYŘEŠENO*)

Dobrý večer.
Píšu z mobilu, protože jsem udělal chybu a nemůžu rozjet PC. Stáhl jsem si sp3, kterou jsem chtěl nainstalovat.Někde se ale stal problém a instalačka se sekla a nepovedla se. Po té jsem ještě na něm něco dělal, takže jsem netušil, co se stane po vypnutí. Jde o to, že když jsem ho teď večer zapnul, tak se po naběhnutí xp během pár sekund opět sám vypnul. Několikrát jsem to opakoval a furt to samé dokola- na spodní liště nápis windows/system32 a na obrazovce rozjetej program z té spodní lišty a pak chybová hláška- inicializace aplikace se nepovedla,windows se vypíná. Dá se nějakým způsobem vrátit zpět na nastavení,než jsem (ne)nainstaloval tu sp3? Opravit jsem to zkoušel, nepomohlo to. Prosím o radu a hlavně ne c:formát. Díky
PS- přes pc jsem lama, takže prosím rady, které pochopím, takže polopaticky(i s návodem jak toho dosáhnout)

Obrázek uživatele Petreff

Tak nic, můžete to zamčít. Dnes jsem o tom mluvil s kamošem, kterej se vyzná. Asi to neřeknu jak on, ale v podstatě není jiná možnost než to zformátovat a nahrát znovu. Řekl, ať mu ho dovezu, že z toho s největší pravděpodobností dostane většinu dat a dá mi ho znova do kupy, tak jsem zvědavej.

Obrázek uživatele TheALuminium

No SP si sami dělají bod obnovení a pokud se ani ten nepovedl tak se těžko dají změny vrátit. Pak je tu ještě možnost bod obnovení systému Windows a v neposlední řadě opravení systému pomocí instalačního CD, ale zamykám :-)
LOCK