rundll32.exe

Dobrý den,můžete mi někdo poradit?Po zformátování notebooku při instalaci operačního systému Windows Vista se mi neustále zobrazuje toto hlášení: rundll32.exe Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení,cestě nebo souboru.K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění.Děkuji předem za Vaš rady.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[58681] rundll32.exe

Instalace proběhne až do konce? Kdy přesně se zobrazuje chyba? Fungovalo někdy instalační CD?

Obrázek uživatele zdenda107
[58682] rundll32.exe

Instalace proběhne až do konce.Potom se sám restartuje a začne načítat plochu a přitom načítá i komponenty.Při 4. z 29 vyskočí okno s chybou rundll32.exe.Již dříve jsem formátoval a nikdy mi to neudělalo.Po každém formátování a nainstalování Windows Vista mi systém nabídne záložní disk,což si pokaždé udělám.Tentokrát jsem to znova zkusil zformátovat a chyba se opětovně ukázala u načítání 4. komponentu (ovladače).Nevím, přesně,jestli se tomu tak říká - komponent nebo ovladač.Určitě však víš,o co jde.Předem Díky za radu. Zdenda107.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[58683] rundll32.exe

Jestli je to chyba po prvním restartu, tak se nejspíš Vista ještě ani nenainstalovala.. Měnil jsi nějaké komponenty od doby, kdy ti to šlo nainstalovat?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.