restart pc

Dobrý den, už si nevim rady, nedávno jsem měnil chladič cpu a grafiky, vše sem instaloval podle manuálu, teploty byly ok a fungovalo to bezchybně. Ale asi tak po měsíci se mi z ničeho nic jak při zátěži tak v klidu se začalo pc restartovat ale už se nenabootoval systém. Vždycky jsem to řešil v biosu tím že sem dal load optimal default settings nebo změnil nastavení sata z IDE na AHCI to jediný pomohlo. Ale teď už se nedostanu ani do biosu, když nechám systém naběhnout tak to pípne a skočí černá obrazovka s blikajícím kurzorem vlevo nahoře, nebo se pc sekne už při logu asusu. Občas vyskočí i chyba machine check error, ale nejde se dostat do nouzového režimu ani do biosu jako kdyby klávesnice nereagovala a to jsem zkoušel i jinou.

Co už sem zkoušel: vyměnit klávesnici, myš, odpojit všechno z usb, vyndat baterku na cmos paměti(nezkoušel jsem jí vyměnit), bootovat s jednou pamětí, bootovat bez disku

Díky za jakoukoliv pomoc, už nevim co s tím může být komponenty jsou ani ne rok staré.

sestava: Win7 64bit, deska asus p8h67, gpu nvidia gtx 480, i7 2600,2x4 GB ram Kingston

Obrázek uživatele Michal Čížek
[78010] restart pc

Ahoj, odpoj vše od desky a nech jen zdroj a klávesnici. Resetni bios vytažením baterky na cca 5 min. Pak vytáhni i externí GK a zapoj monitor na integrovanou. Po zapnutí musí proběhnout start biosu s následnou hláškou, že není z čeho bootovat.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.