Redukce VGA-> S-Video (sinch)

Ahoj , chci aby mě jel obraz s počítače na CRT televizi Toshiba (82cm Plochá).. Stačil by tento kabel ?? ( http://www.nejlepsi-originalni-darky.cz/katalog/elektro-audio-video/kabe... ) Mám v PC ani HDMI ale to zas nemá ta televize.... Díky za rady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Mě fascinují ty popisky - Zcela nový vysoce kvalitní VGA adaptér. :D

Jinak ano, toto ti bude stačit...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ahoj , ta redukce mi dnes dorazila , ale nefunguje.... :o skoušel jsem to na všech televizích co mám doma . nepotřebuje to ještě nějaký software ?? zatím jsem to skoušel přes konektory cinch , S-video kabel doma nemám , mám ho koupit a vyskoušet to?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Není nějaký problém třeba v nastavení televizí? Máš doma nějaké jiné zařízení, které může soukat signál přes ty RCA?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ne bohužel nemám.Mě napadlo že ta televize nemůže převést signál z PC....
ale nevím . nevím. jestli to bude funkční . protože jsem se díval na net a tam byly mnohem draší přístoje kolem 800Kč.. Zkoušel jsem to na Alienwaru na HP DV5 , HP DV7 , Acer Aspire 5051 a Fujistu Siemensu ani na jednom ntb to nejede a zkoušel jsem jako zobrazovací zařízení - TV Toshiba 82CM CRT plochá , TV JVC LCD 127cm HD bez HDMI!! na projektoru Panasonic a.... projekční tv 235CM :shock: :o

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No fungovat by to mělo, ale bohužel jsem nikdy nic takového neměl v ruce - nepotřeboval jsem... počkej jestli kolegové mají nějaké zkušenosti..

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, ještě jsi to na S-Video nezkoušel? Jak spouštíš PC, s připojenou redukcí? Zkus nejdřív nastartovat PC na normal monitor a pak jen přepojit na redukci.
GK potřebuje k aktivaci nějakou zátěž na konektoru a tím se při spuštění PC zapne, je to detekce, jetli je výstup připojen k monitoru a tím PC ví, že jí má aktivovat. Myslím, že v té redukci nebude žádnej zakončovák, nebo něco podobného a tím se nemusí vůbec výstup aktivovat.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.