Průvodce nově rozpoznaným hardwarem

Dobrý den, prosím vás o radu.Dostala jsem upozornění,že dochází místo na disku a bylo by dobré vymazat nepoužívané soubory.Vymazala jsem jen pár,jen ty,u kterých bylo upozornění,že jsem je více než rok nepoužila.Druhý den po zapnutí notebooku se objevila tabulka-Průvodce nově rozpoznaným hardwarem a oznámení,že činnost systému byla obnovena po závažné chybě.Navíc zmizel avast antivirus,který jsem ale neodinstalovala.A navíc notebook začal vydávat divné zvuky,něco jako vrčení.Možná to s tím vůbec nesouvisí a je to shoda náhod, ale nikdy před tím zvuky nevydával.Omlouvám se,ale jsem laik a vůbec si s tím nevím rady.
Předem moc děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, o jaký NTB se jedná? Kdy byl naposledy NTB čištěn, hlavně výfukový otvor uvnitř z NTB. Je možné, že hrčí větráček, nebo disk, pokud disk, pak by to mohlo souviset s obnovou systému ze zálohy.

Pokud ti NTB funguje jdi sem a nech PC prohlídnout ESET scener http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/ , výsledek nahlaš.

Dál stáhni HD Tune trial 5 www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe jdi na záložku HEALTH a udělej screen, ten sem vlož.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.