Procesor intel pentium p6000

ahoj mám notebook acer aspire 5741ZG je v něm tento procesor intel pentium p6000 mělo by to být dvoujádro 1.86 (nejsem si jistej od té doby co jsem hledal na netu :-) ) ale k věci na stránkách které testují požadavky ke hrám mi ukazují cpu speed 1.9 ale nemělo by to být 3.8 když je to dvoujádro? Je mi jasný že je to asi blbá otázka ale sem z toho už marnej a nemůžu se v tom vyznat děkuji předem za odpovědi :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ne, nemělo, protože GHz se nesčítají :) to by platilo jen v případě ideálně fungujícího dvouvláknového výpočtu, a jak víme, nic není ideální.. jsou tam ztráty, mezery, rezervy, chyby.. ve ýsledku ale hra, která podporuje dvoujádra, bude využívat obě jádra a teď už je jen otázka, jak náročná hra to bude... většině her by procík stačit měl, brzdou bude většinou spíše grafika :))

Obrázek uživatele streter

No tak potom teda nechápu tohle.. :)) mam radeonku hd5470 512 dokaze nabrat az 1755 mb 3gb ram a problém je že se mi některé hry sekají naprosto divným způsobem například cod world at war se mi seká zatím co black ops ne a ani modern warfare 2 taky se mi třeba seká left 4 dead ale dvojka už ne..:Dnaprosto nevím čím to je grafiku sem updatnul přímo na moje windows (7 64 bit) a ty hry se sekají prostě divně nepřipadá mi že si to komp nedává spíš jako by to bylo něčím jiným. :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

dyk máš taky vcelku šunkovou garfiku :)) co čekáš? joo, umí si nasdílet megabajty, ale je to uplně nanic :)) si myslíš, že když bude mít po nasdílení 2GB, bude i tak výkonná? to se sakra pleteš :))

u her záleží na náročnosti a fakt nevím, ale L4D2 je dost náročné i na pořádnou grafiku, co mam já, MW2 a BO rozběhneš i na barevné kaluklačce.. proto to FPS :))
sdílení paměti u té grafiky si vypni v BIOSu

Obrázek uživatele streter

teď si nejsem jistej jetsli jste pořádně četl psal sem že left 4 dead 1 se mi nepochopitelně seka na nizke detaily zatím co left 4 dead 2 se mi neseká vůbec s věčinou na high něco veri high.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak to jsem samozřejmě špatně četl :)) uznej, že nějaká interpunkce ti asi vrásky nedělala :D
no může to být problém ovladače, kdy můžeš testovat různé verze, může to být probém hry, pokud je to nelegálka, že má blbý crack, může to být i neschopností hry, nebo třeba větší náročnosti na ne zrovna nejsilnější procesor atd... nekomatibilita s W7.. ono co čekat, je to notebook, ten není určen pro hry a nefungují na něm optimálně...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.