Problém se zvukovou kartou X-fi Soundblaster XtremeGamer

Zdravím,
asi před třemi měsíci jsem si koupil zvukovou kartu x-fi xtreme gamer. Nainstaloval jsem ovladače a vše fungovalo ok. Po nějakém čase jsem si nainstaloval nové ovladače a vše běželo jak má, ale jednoho dne minulý tejden zničeho nic začala odmítat k přepojení z Game modu na Entertainment mod. Kdykoliv když dam přepnout z Game modu tak mi vyskočí hláška - "This operation cannot be carried out. This may be because the audio device is in use. Please quit all audion applications and games, and try again." ... Nevím čím to je, zkoušel jsem samozřejmě všechno povypínat a přehodit to, ale nic nefunguje, pořád je stále zapnutý Game mod a pokaždý, když to zkusim přehodit tak mi vyskočí ta hláška a všechno se přeladí (pravděpodobně na default nastavení), zkoušel jsem i přeinstalovat ovladače, samozřejmě i s použitím Driver Sweeperu, ale dělá to pořád. Sice jsem si ji kupoval kvuli hraní her, ale když jsem jen na netu a posloucham písničky nebo když se koukam na film tak ten Entertainment mod se hodil. Nevíte někdo co stím? Já už fakt nevim, děkuji předem za odpovědi :-)

Obrázek uživatele Honza

Ahoj,
zkus to v nouzovém režimu. Restart pc a mačkat klavesu F8..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

reinstall ovladačů? těch nových nebo jsi zkoušel ty staré, původní? zkus je, pokud by to na nich chodilo, tak bych to tak nechal :)

Obrázek uživatele Storm

zkoušel jsem to jak s originálníma ovladačema co byly na dvdčku u karty a i s těma novyma co jsou na stáhnutí

Obrázek uživatele Storm

tak sem to zkusil i v tom nouzovém, ale nevim co tam ma udělat, když normálně chci zapnout tu consoli pro zvukovku kde se to přepíná tak ta se zapne ale kdy chci změnit ten mod nebo cokoliv vubec zapnout tak mi to napíše že žádné zařízení k tomu neni podoporováno, tak jak bych to měl udělat ?

Obrázek uživatele Storm

To sem jediný co mám tenhle problém ? Ani na foru Creative sem se nic kloudnýho nedizvěděl :-(

Obrázek uživatele tatik

Něco se "zakouslo" a drží.
Co jste vypínal?
Můžete přiložit log z hijackthis před a po vypínání?

Obrázek uživatele Storm

no zkoušel jsem vypínat ve windows uplně všechno (teda až na ty důležitý) a stejně to píše tu samou chybu, všechno sem vypnul přes taskmgr a stejně nic


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.