problém se zakladní deskou

Dobrý den
mam problém se spravným chodem zákl. desky.Po instalaci zákl. desky a ostatních dílu se mi nepodařilo nahodit pc ale když jsem vše dal na stůl a propojil tak to jelo.Po opětovné instalaci zákl. desky a spol. do bedny opět nic.Mezi deskou a bednou mam samozřejmě mezeru.Prosím poraďte mi jak mám vyřešit tento problém.
Děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
to je prostě divné, aby vám to jelo na stole a když to dáte do bedny, tak to nejde. Tam bude problem v zapojení bedna za nic nemůže :D . Leda, že by se tam přenašelo nake elektromagnetické vlnění, ale to by jste tam neměl podložky pod šroubama, ale to je jen teorie nejsem elektrotechnik, moje rada je zopakovat si to ještě jednou dat to na stul vše si zkontrolovat pak to dat do bedny a poté bychom to začali nějak řešit, je to prace navic, ale musime proste eliminovat nahodu.

Obrázek uživatele Jones
[11741] Re:

Jakym zpusobem ste to na stole startoval?? Muze byt vadne tlacitko Power ve skrini. Jinak je to zcela jiste chybna instalace do bedny. Zadne vlneni se prenaset nemuze. Mozne by bylo brat v uvahu pouze zkrat ale to by uz deska spis nebezela vubec.
Bez prime ucasti se zde da tezko radit.

Pri instalaci do bedny postupujte systematicky.

Zacnete logicky zakladni deskou, procesorem, chladicem na procesor, instalaci zdroje, zapojeni kabelu od bedny, vlozeni disku a mechanik, zapojeni RAM, pripojeni kabelu elektriky a datovych kabelu od disku a mechanik a nakonec grafiku a pridavne karty.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.