Problém s WIN XP na ntb HP G 7000

Dobrý den, potřeboval jsem na ntb HP G 7000 nainstalovat win xp profesionál, problematiku instalace na satový disk jsem zvládl bez problémů pomocí nLite, ale to není to co mě tíží. Po instalaci jsem doinstaloval potřebné ovladače až na jeden a tím je ovladač High definition audio, když ho zkusím nainstalovat tak mi inicializační část instalace nahlásí že v ntb není žádné zařízení ke kterému by patřil tento ovladač a instalace se ukončí. Zkoušel jsem různé postupy které mi poradili zkušenější přátelé ale bez úspěchu. Podotýkám že původně na ntb byli Win Vista a zvuk fungoval bez problémů, vše začalo až po přeinstalování Win XP, bohužel nemám originální CD s ovladači, vše jsem našel na netu. Za radu či ucelený postup budu velice vděčný.

Obrázek uživatele alfa

bohužel to jsem vyzkoušel taky, instalace sice proběhla ale zařízení je stále s otazníkem a nefunguje

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak ještě toto http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp...
a pak instalovat driver zvukovky

Obrázek uživatele alfa

tak jsem to zkusil jak píšeš, instalace sice proběhla, ale zvukovka a, to jsem zapomněl popsat, i modem na té sběrnici stále nemakají, napadlo mě zda nebude potřeba provést celou instalaci systému znovu a dodržet určitou posloupnost instalací driverů, už jsem z toho ntb na prášky

Obrázek uživatele Michal Čížek

já bych rozhodně tyto operace prováděl na čisté instalaci, kde bude proveden update až na SP3. Nejprve bych zkusil ve správě zařízení aktualizovat neznámé zařízení a vybral cestu na uložený ovladač a teprve pak, pokud by to nepomohlo instaloval setupem.

Obrázek uživatele alfa

I toto jsem zkoušel,SP3 je samozřejmost, je pravda že ta instalace nebyla uplně čistá, už jsem tam měl souborovej manažer a firefoxe, prohlížel jsem ty ovladače a chybí v nich soubor s příponou .inf řekl bych že to je důvod proč neproběhne aktualizace ovladače. Zkusím provést celou instalaci systému znovu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.