Problém s napájením u Dell Latitude XT - Tablet PC

Zdravím, mám problém s Dell Latitude XT, přestala se mi nabíjet baterie (Napájen ze sítě, baterie se nenabíjí) před startem Oken mi to vyhodilo černou obrazovku s takovým tím systémovým hlášením, že mám špatnou nabíječku (tu mám ale v pořádku),ikona baterky nesvítila, teď mi ale z ničeho nic začala rychle blikat, 4×, třikrát oranžově a jednou modře, v rychle za sebou jdoucích intervalech. Může to být úplně zrušenou baterií? Nerad bych kupoval novou, s tím, že by mi mohla bejt i k ničemu. Moc děkuji za rady.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, jak víš, že je vpořádku? Stroj je určitě v záruce, řešil bych to u prodejce.

Obrázek uživatele KRAJICcz

Tak samozřejmě ruku do ohně bych za tu nabíječku dát nemohl, ale nabíjela v pohodě (do té doby) a notebook je z ní normálně napájen.
Mám bazarové zboží, ale dostal jsem na něj 1 rok záruku, ale než ho ho tam OPĚT odešlu (již jsem jim ho jednou posílal a problém byl také v napájení, předtím nešel ani napájet ani nabíjet), chtěl jsem se zeptat tady, jestli by se to nedalo vyřešit nějakým"banálnějším" způsobem.

Obrázek uživatele Michal Čížek

spíš najít servis NTB, nechat si zdiagnostikovat závadu a pak reklamace, těžko soudit, jestli je závada v NTB, nebo v nabíječce, ale asi v NTB, když to dělá to samé.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.