Problém s monitorem

Zdravim kluci, potřebuju pomoct, páč jsem z těch kompů už bezradnej..
ač si myslim, že tomu HW rozumim, vypadá to že spíš ne..
v poslední době se mi začíná rozpaadt obraz na monitoru a já nevim, čim to je..
jak vám to nejlíp popsat? nevim, jak to vypadá, ale přijde mi to nějak jako na obrázku 1. taky se mi pravá strana obrazu o pixel roztahuje a ztahuje, jako by odcházela centrovací cívka. nedokážu říct kdy to začalo, ale rpvní znak bylo asi update grafických ovladačů na ccc 8.10, ale nevím jesi je to příčina, jen to šlo tak zasebou. taky první známka byla, že mi na 85Hz začal hvízdat. měl sem ho tak rok, ale teď azčal. momentálně funguju na pro mé oči odporných 75Hz..
monitor je 7 let starý, je to 17" Proview, velmi dobrej, s max rozličšenim 1600x1200, proto sem nechtěl LCD..
nevim, jesi ej to ale mnitorem, páč mam eště jeden stejně starej a ten blbne jaksi taksi taky, ale u něj sleduju jen to rozsouvání viz obrázek..
každej monitor e u jiný karty, ten první na HD 3650 a ten druhej na GF 4 Ti a nemyslim si ani že by byly grafiky vháji, ani že by oba moniory měly stejnou chybu.. stějně tak ani obě grafiky, navíc tadle je nová, právě z reklamace..
prosím, pomozte mi, u toho druhýho mě to tak netrápí, ani to neni tak častý, ale u tohodle nvoýho kompa mě to dost štve..
mobil, hodinky ani nějakej dálkáč u monitoru nemam, repráky dost daleko, asi pul metru, jen basák mam těsně vedle počítačový skříně, ale tak s diskem ani procíkem to zatim nic nedělá :D nehraju to na max, takže využiju z basáku tak 10W.. je to tak pouze z nedostatku místa.

budu vděčný za každou pomoc, nebo sešílim, hodim to z okna zas***nýmu sousedovi na objě auta a eště skočim za tim..

Edit Honza: Opravit název threadu, aby to bylo jasný díky :))

Obrázek uživatele tatik

No, já bych řešení viděl. Kup flašku whisky (například Black Jack Daniels) a přijeď s kompem ke mně. I když je to trochu z ruky, mně to zas tak moc nevadí. :))
A teď vážně. Zkusil bych vzít komp k někomu, komu funguje bez problémů. A tam bych zkusil bednu i monitor. Navzájem mezi sebou.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pravda, to mě nenapadlo, ten druehj monitor ne na chalupě a tadyk máme eště ejden komp a LCD doma.. teď už by to asi děda nepřežil, kdybych mu to vypnul, ale zejtra po škole na to vletim.. dík za npad.. a mít auto, přijedu :D počkej do srpna, to už budu mít i papíry konečně :D (sem to nepatří, ale nemáš ani PM, tak se ptám, jesi vubec máš icq.. rád bych něco probral soukromě, dík)

Obrázek uživatele tatik

mám ICQ , tatik 450648797

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To Hanzi: jak se mění název threatu? :D sry, všim sem si toho až teť
To Tatik: po hodině testování monitor na druhym PC ani nebliknul, takže je to mym kompem?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.