Problém s externým HDD 2 (*VYŘEŠENO*)

Mám stejný problém jako zde " http://www.pcporadenstvi.cz/node/13428 " . Mám tohle
"Systém Windows nemůže najít položku G:\RECYCLER\0xA25D5DBD.exe. Ujistěte se, zda je název zadán správně, a akci opakujte. "

Včera v HDD byly ikony zástupce, ale šly otevřít soubory, ale jak smazal ten virus. tak už nejde otevřít složku, jenom "zástupce". A to první odkaz jak se tam už řešilo, nějak jsem nepochopila co přesně dál.. Prosím o řešení.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, pomocí programu RECUVA http://www.filehippo.com/download_recuva/download/3819e6be9c62188fbc76fe... odzálohovat soubory a pak natvrdo formátovat disk, ne rychlé formátování, hezky pomalé.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Sem zkusila program recuva- vybrat umisteni v HDD a najit soubory ( vcera sem klikala video) a nenalezeny zadne soubory.. Ted jsem zkusila nechat prohledat cely v HDD, verim ze tam bude prazdne.. V kontrole antivirus se zobrazuje ruzne soubory ( nazev). Takze vim ze v HDD jsou tam soubory, ale proste nechce otevrit no.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Vyreseno, v recuva jsem zaškrtala položku "hledat nesmazene soubory". A pak uz zobrazily soubory. Diky. jenom zaškrtnout položku "hledat nesmazené soubory" :)).

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) paráda, už jsem dlouho Recuvu nepoužil, tak se omlouvám za to zaškrtávátko.
Zamykám.