problém Nvidii 8600gt 512mb

Po nainstalování HW vše fungovalo v poho po nějakém čase se mi kouslo pc.A musel jsem ho na tvrdo restartovat.Vypadá to na stejný problém jako u předchozího příspěvku akorat z 8500gt akorát mě s černá obrazovka a neudelaji se me mrižky nebo jiné pruhy.Zkoušel jsem i nejnovejší ovladače ale bez uspěchu.Zkusil jsem stahnou hardwarovou akcelerci o jeden stupeň níže a zatim funguje.Akorát nevím jestli ji mám reklamovat nebo ne,poraďte prosím Dík.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jo, ale tam byh to tipnul na odešlou grafiku, nebo na nějakej problém ve slotu, tady to bdue spíš nekompatibilita, nebo jeblý ovladače..

Obrázek uživatele Jiří Moos

No tak já mám tuhle grafiku na druhým PC a jede vpohodě. Ovladače jsem stahoval z domovské stránky nVidie - nvidia.com přímo na 8600 GT. Pokus se je nainstalovat ještě naposled a pak napiš.

Obrázek uživatele tomnas

Bohužel ty tam mam a stale to blbne.Asi ji fakt budu muset vyreklamovat.Verze ovladacu je 175.19 skusil bych jeste nejaky starsi ale nemam je kde sehnat nevite o nejakejch na cd od gk mam verzi 175.16.Mluvili jse tady o nekompatibilite desku mam ASROCK AliveSata2-Glan.Myslite si ze to bude vní.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkuste stánout ovladače přímo na základní desku - měla by to být tahle:
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=ALiveDual-eSATA2

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pro základní deksu sou nanic, když ta grafika neni integrovaná..
zkus omegadrivers.net

Obrázek uživatele tomnas

Jsem nasel na netu stare ovladace a zatim to fakci tak uvidim kdyztak ji vy reklamuju a uvidim.Jinaki dik za napady kdyz tak se ozvu


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.