prehřívaní nobebooku (*VYŘEŠENO*)

četl jsem predešle dotazy tady o tomto problemu mam podobny problem ASUS M51A je cca 1.5 roku a pri nejakem zatiženi (hrani her i nenaročnych na HW) se mi hrozne zahrival a hučel proto jsem si stahnul program Real Temp 2.70 pustil jsem hru world of warcraft (mam ji na minimalni požadavky ) a po cca 4 minutach jsem zjistil že na aktivni chladici desce se mi to rozpalilo na 89-90°C notebook mam z aukra(nemam zaruku co s tim mužu delat

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

rozebrat a pořádně vyčistit chladiče, pak vyměnit pastu pod chladiči a zase sestavit a užívat si chladu :)

Obrázek uživatele Franta599

to mam jako doma rozebrat notas ?? a zkusit to vyčistit ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano, nebo to dej do servisu, ať ti to udělají.. ale jelikož není v záruce, tak si to můžeš udělat sám a zadara, než v servisu za tisíce..

ne zkusit to vyčistit.. vyčistit chladiče uplně kompletně do čista i s pastou, kterou si koupíš novou, Arctic Cooling MX-2 a tu nanenseš na místa, kde byla.. z čipůji předtím odstraníš taktéž..

Obrázek uživatele Franta599

dekuji notebook jsem rozebral seškrabal predchozi pastu dal novou vyfoukal to a ted se mi pri zatiženi dostane na 65°C max :) takže vyřešeno btw od originalu mi tam daly pastu že se to sotva dotykalo pulky takže to možna bylo i tim každopadne vyřešeno dik za radu s tou pastou :)) :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

seškrabal? ještě řekni že jsi šroubovákem ryl do procesoru a grafiky :D zásadně uchošťourem a technickým benzínem :) ale nevadí.. jsem rád, že to pomohlo, čekal jsem to :)