přechod do nouzového režimu

Zdravím mám menší problém zaboha se nemúžu dostat do nouzového režimu mám zákl.desku MSI P965 Neo 2 tlačítko F8 nefunguje ani F2 není jiný zpúsob jak se tam dostat?vim že to vypadá že sem totální lama ale už sem v koncích pleas poradte.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Nefunguje? Zkus ho mačkat jako zběsilej od stisknutí tlačítka zapínání... Je to ovšem stará deska, takže na USB klávesnici to jít nemusí.. Nemáš možnost půjčit si nějakou PS2?

Obrázek uživatele Gregys

Tak sem zkusil starší klávesnici a taky nic už to nechápu prostě žádná reakce

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Není možné, aby se do nouzáku nedalo dostat.. Opravdu máš PS2 klávesnici? Svítí na ní numlock? reaguje třeba na klávesy Delete pro vstup do bIOSu?

Obrázek uživatele Gregys

jasně mám tedka 2 klávesnice a do biosu se dostanu všechno na ní chodí

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak snad jedině... Bavíme se o windows, žejo? Tak snad jedině kolegové, protože mě nic nenapadá. Můžeš vyzkoušet jiná Fka, ale F8 to musí být.. A pokud ne, tak s Windowsem není něco vpořádku, resp je upravený.. Nemám ponětí, že by se v něm dal nouzák vypnout, F8 vyvolává volby spuštění, kam patří nejen nouzák.

Obrázek uživatele Michal Čížek

takhle mě také nic nenapadá, normálně systém nabíhá, nebo ne? Pokud ano, ve START v příkazovém řádku napiš MSCONFIG, vyčkej až se ti vejš objeví a pak klikni prav. mouse a vyber spustit jako správce, dál vyber SPUŠTĚNÍ POČÍTAČE a vlevo dole zaškrtni BEZPEČNÉ SPUŠTĚNÍ. Potvrd a restartni, dál by to mělo naběhnout samo do nouzáku.

Obrázek uživatele Gregys

super tenhle zpúsob opravdu funguje díky moc! ale proč nefunguje F8 je pro mě záhada no nic tedka už to holt budu dělat přes MSCONFIG

Obrázek uživatele Michal Čížek

to ano, ale jen do doby, kdy systém nabíhá, pak už jen reinstall.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.