Poradte mi prosím při výběru herního notebooku :-)

Zdravím zde všechny a žádám Vás jestli by jste mi poradily vybrat herní noťas :-) mam zde 3 typi co jsem našel ale pokud víte o něčem jiném budu jen rád když poradíte něco jiného než jsem našel já. :-)

http://www.alza.cz/hp-envy-dv7-7235ec-midnight-black-d360849.htm

http://www.czc.cz/nb-msi-ge70-0nd-259cz-17-3-i7-3630qm-8gb-750gb-gtx660-...

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y580-metal-gray-d371208.htm

Mam nějakých 30 000,- možná bych investoval i více.

Děkuji všem mockrát za rady a typi :-)

Obrázek uživatele sasha.cz

Určitě Y580ku.....sám ho mám a je boží !!!!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Srovnáváš ne uplně stejné notebooky.
MSI je 17" (samozřejmě totéž je i v 15" pod názvem GE60)
HP má o kus slabší grafiku a nemá SSD a má o 100 MHz rychlejší procesor.
MSI má stejný procesor, jako HP, ale už jsem si říkal, proč je tak levné - nemá SSD.
A Lenovo je to, k němuž jsem to vztahoval, a jenž je zkriplené. 16GB SSD achjo :D Já koupil verzi za stejné peníze, co měla 32GB SSD, a stejně jsek ho vyhodil a nahradil 128GB Crucialem M4, v součtu to vyšlo levněji, jak verze se 64GB SSD tenkrát.

Na Lenovo Y580 v brzké době vyjde recenze na CDR.cz takže sleduj a pak čti. Nicméně neexceluje v chlazení, zejména disky v blízkosti grafiky a s téměř nulovým ofukem - jak jim zabráníš přístup vzduchu přes žebrování (položíš notebook na postel), tak jdou na 55°C. Pevnost a kvalita nadprůměrná, ovšem lesklý displej, a na baterku blbne Optimus (nemá prakticky smysl chtít na baterku používat GeForce). Jinak super notebook, asi nejlepší v dané kategorii. Bohužel lepší v dané kategorii by byl stroj s HD7870M, tedy Radeonem.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

:-) Já se právě extra moc nevyznám v notebooku... SSD slouží vyloženě pro OS??? že je rychlejš naběhlý???Já bych na tom chtěl užívat hry jako např.: NfS Prostreet a střílečky jako např Batlefield 3... kvůli cestování si chci právě pořídit notebook.... Myslíte že by HP obstálo při hraní těchto moderních her??? Děkuji ještě jednou :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

SSD je "brutálně rychlé HDD", pokud to řeknu takhle. Zejména při spouštění více aplikací najednou (start systému) je to šílené urychlení, ale všechno z něj nabíhá rychlejc. Pokud máš nějaké větší, jako já, tak tam vklidu máš systém i většinu svých her. Také při provozu z něj šetříš energii na baterce. Ale poměr cena/velikost je bídný.

GT650M, které je v tom HP určitě nové hry zvládne, ale je slabší, jak GTX660M. Tuším je to 2200 vs 2400 bodů v 3DMarku 11, a reálně ještě víc. Ale zahraješ si na tom vše ve FullHD.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak koukal jsem na Vaši recenzi na CDR.CZ moc hezké... jen mě to zklamalo s těmi hry, jen kvůli tomu sem si ho chtěl pořídit a ted vůbec nevím..... Každopádně všem moc velké DÍKY :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ten problém je samozřejmě jen na baterii. A už jen kvůli její životnosti se ani nevyplatí na ní hrát. A nejde to pořádně na žádném notebooku, i když se to asi chová "normálněji"..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.