POMOC! Prosím Vás, je to nutné, všechny složky zmizely

Dobrý den,

prosím moc vás prosím, nevím co se stalo, asi před 20min jsem se chtěl koukat na film,ale uvědomil jsem si,že opět budou titulky naprd ( přehrávám vlc a gom) v gom fungovalo naprosto všechno, bohužel se mometálně seká obraz a zvuk je jinde, ve vlc se nezobrazují čárky apod. Porsím vás, hrabal jsem se v tom smazal jsem v appdata nějaké přehrávače apod, ale nevšiml jsem si toho, jestli mi zmizely složky. Bohužel jsem tak na nervy, že nevím co teď. složky filmy, seriály, diplomové práce, věci do školy do práce apod, zmizelo to všechno :((((((((((( bože, prosím pomoc mi! Měl jsem tam všechno přes 9 seriálu a přes 100+ filmů, prosím nějaká hodná duše co to dokáže napravit, nevím co mám dělat, prosím vás.. všechno zmizelo.. když dám poslední ovevřené píše to, že není v pc, jestli chce zástup smazat apod, píšu tak rychle, protože jsem rozčílený, nehlídám si nic.. děkuji moc

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, tak to je nepříjemné. jestli víš cestu ke složce, kde filmy byli zkus je najít manuálně, ne zástupcem. Pokud jsi to odstranil, otevři koš, jestli to tam nebude a dej obnovit, jinak to bude dost složité, jestli jsi odstranil i přímo složky.

Obrázek uživatele Shinji-kun

robis si zalohy systemu?ak ano tak daj posledny bod obnovy...(ale rataj s tym,ze ak bol niekedy davno tak tam kopa novych veci, co si spravil po tom nebude!)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Bod obnovy většinou řeší jen nastavení, nikoliv data... To spíš stáhni program Recuva a nech prohledat adresy, kde to bylo (C:/User/Documents/), v nastavení si zaškrtni, z hlavy nevím, něco jako "retain folder structure", aby ti to nalezená data vyplivlo ve složkách, ve kterých byly - jinak v tom bude neskutečný bordel..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.