Počítač padá

Dobrý den. Mám problém s PC, Když je vypnutý a stisknu zapínací tlačítko tak počítač na 1-3 vteřiny zahučí a nic se nestane. Tak znovu... pořád mačkám tlačítko. Po třeba pěti minutách zběsilého mačkání počítač naběhne až k obrazovce základní desky a pak chcípne. Po cca pěti takto neúspěšných pokusech konečně naběhnou Windows. Vzhledem k tomu že někdy trvá třeba čtvrt hodiny než se zapne PC tak ho nechávam běžet v kuse. Problém je že počítač sám od sebe chcípá. Při hraní, při pouštění muziky, při prohlížení internetu, i když na něm zrovna nikdo nic nedělá a je vypnutý monitor, počítač prostě spadne. Mám tip že by to mohlo být zdrojem, ale HW zas tolik nerozumim abych to mohl posoudit. Pls poraďte čím by to mohlo být, jestli mám rovnou koupit nový zdroj nebo co a jak. Děkuji

Obrázek uživatele Diallix

Ano, aj ja to vidim v zdroji. Skuste ho vymeit.

Obrázek uživatele Grinder

no já to taky vidim ve zdroji , pokud seš domácí kutil a je to starší zdroj už bez záruky , tak si vněm pohraj a třebas to pude , pokud ale je nový a má záruku tak hurá na reklamaci , nebo si vyžádej za příplatek ještě silnější :-)

Obrázek uživatele Diallix

Ja by som sa v zdroji nehrabal, pretoze zdroje vyrabaju pomocou osciloskopov a pri zasahu sa to pohne a. Je problem.Radsej kupit novy zdroj.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mám starší PC (tehdy 300W zdroj). Postupně jsem dával další karty a zdroj přetěžoval. No a skončilo to tak, jak popisujete. Volil jsem výměnu zdroje a vše je OK. Jedním důvodem, že odešel zdroj, může být jeho přetěžování. Pak nemá smysl ho opravovat. Další důvod je, že může dojít k poškození komponenty PC.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.