Peyo_22

Ahoj, dnes mi přestal fungovat notebook eMachines E527, stalo se tak po tom co jsme na něm zkoušeli kamarádův display z notebooku o kterém jsme nevěděli zda jede. Už když jsme připojili jeho monitor z notebooku Acer Aspire 5220 tak už nešel můj notebook ani zapnout. Nesvítí dokonce ani kontrolky když je připojen k síti. Nerozsvítí se dioda okolo tlačítka.. prostě nic. Myslíte že je po něm? Nebo pokud víte jak to opravit směle mi to napište, díky :(

Obrázek uživatele Michal Čížek
[84422] Peyo_22

Ahoj, nezapomněl jsi jen zapojit propojovací pásek od destičky kde jsou kontrolky s mikrospínačema? Pokud máš vše dobře zapojené, tak u tohoto stroje jsi mohl, teda nevím jak, odpálit napájecí část. LCD jsou totožná?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[84423] Peyo_22

Ahoj, tak jsem zkusil dát notebook na nabíječku přes noc a když jsem se probudil, byla na notebooku bílá obrazovka, světýlko spínače a napájení nesvítilo. Svítila pouze LED dioda na HDD a to neustále. Notebook byl trochu teplý v oblasti RAMek. A ještě se omlouvám za spletení jména a názvu TOPICU.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[84424] Peyo_22

pak jste tam něco odpálili, těžko říct co, ten nefunkční LCD a tvoje LCD jsou stejné? Mají stejného výrobce i označení modelu LCD?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[84425] Peyo_22

Ne, měli stejné jen konektory. Výrobce byl stejný

Obrázek uživatele Michal Čížek
[84426] Peyo_22

tohle vyřeší jen servis


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.