PC - vypínanie, z ničoho nič

Zdravím aj v túto večernú hodinu. Mám "malý" problém. Idem si zahrať nejakú hru, ktorá nieje moc náročná, trebárs Deer Hunter 2005, dohrám, normálne vypnem hru a surfujem na nete. Potom sa mi chce hrať taká GTA 4, ale tú keď zapínam, tak sa mi vypne počítač ale hneď po vypnutí sa sám od seba zapne. Neviem, čo je problém, ale vírus to podľa mňa nieje, pretože keď som celý deň iba na nete tak sa mi to ani raz nestane, len keď zapnem nejakú náročnejšiu hru. Slabý počítač vylučujem, dávnejšie som GTA 4 paril aj celý deň, a nič.. Ale nejako mi zapraští pri kábli od zdroja a vtedy sa mi počítač vypne. Ten kábel od zdroja mi tam len tak visí, nedá sa tam zastrčiť do polovice, ako by sa mal dať. Nepozeral som sa na to priamo, ale tlačím - tlačím, ale kábel sa do tej diery ani len nepohol. Viete mi poradiť, čím by to mohlo byť?! Je to dosť otravné..Ďakujem vopred. Moje zloženie PC:

A teploty zariadení:

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, můžeš vyfotit jak a kde je ten konektor nedocvaklej? Délka kabelu tomu nevadí? Co je to za zdroj? Dle popisu bych to tipnul na přehřívající se GK, nebo nestíhající zdroj.
Stáhni si MSI kombustor http://www.geeks3d.com/20110407/download-msi-kombustor-2-0-2/ zaškrtni fullscreen, nastav v burn testu D3D9 a spust test. Klávesou T zobrazíš teplotu, sleduj jí a zjisti max. teplotu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Plus vyčistit od prachu, plus půjčit si na chvíli od někoho kabel a zkusit...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.