pc sestava

Dobrý den, mám zakoupenu tuto grafickou kartu: GTX 260 TOP . Chtěl bych se vás zeptat jestli jí tato sestava stačí, aby ze sebe vydala aspoň nějaký výkon: CPU: AMD Athlon x2 4800+ 2.5 ghz , 2gb ram kingston , Deska: NVIDIA nForce 570 SLI AM2 ... popřípadě jak by jste mi doporučili mojí sestavu vylepšit za rozumnou cenu. Na této sestavě se mi nedostává dostatečný výkon ke hrám call of duty 2,4 . V cod 2 mám mezi 150 - 250 fps, tedy nestálé (přitom kamarád má stejnou sestavu až na grafickou kartu, vlastní EN 9800 GTX+ a má 250 stálých ). A u cod 4 sem rád když se dostanu na 100 - 200 fps někdy jsem i pod 100 fps ( i zde má již zmiňovaný kamarád 250 stálých fps ) . Vzhledem k mojí sestavě mi tyto hodnoty příjdou příliš nízké. Prosím o radu, děkuji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[33476] pc sestava

hehe, kdybych já měl 100FPS, možná bych si i koupil nějakou hru :D
pokud máš LCD monitor, máš limitaci 60FPS a víc nepořebuješ páč to neuvidíš.. takže bych to ani tak neřešil.. jinak, tvým problémem je procesor, ale jestli lepší procesor tak i desku a to jsou finance mnohem vyšší.. řeknu tak 5K.. možná máš limitaci i ve zdroji, který nedá co bys potřeboval, ale nenapsal jsi jaký máš..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[33477] pc sestava

Můžu tě ujistit že víc potřebuju. 60 fps a 250 fps je sakra rozdíl a v tý hře to pocítíš jako nikde jinde, takže bych to řešil :) jinak zdroj: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61369 ...

Obrázek uživatele Peca
[33478] pc sestava

No zdroj by měl stačit vpohodě. 100 fps je podle mě úplně vklidu, ale jestli chceš opravdu do toho něco zainvestovat, tak jak říká TobiAS, CPU + desku a možná ještě dokoupit 2GB Ram.
Pokud má kamarád stejnou sestavu se slabší grafikou a běhá to líp (na stejný nastavení hry), pokud tam máš dlouho systém, přeinstalovat nebo alespoň pročistit počítač (registry...), nainstalovat nejnovější ovladače (jestli nemáš), třeba i trochu potaktovat CPU a pak se rozhodnout do nějaký investice.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[33479] pc sestava

pro mě je hratelné čisté FPS od 15 výš.. a můžeš si bejt jiste, že jestliže poznáš rozdíl mezi 150 a 250, tak ani jednu z těch hodnot nemáš.. nemůžeš vidět to, co ti monitor nezobrazí..
avšak, pokud hraješ multiplayer, slyšel jsem, že ti, co mají vyšší FPS běhají o něco rychleji, což je obrovská výhoda, ale nemohl jsem si to nijak ověřit.. každopádně těch 60FPS+ už je jen virtuální a LCD monitor ti je nezobrazí!!

uvažoval jsem o upgrade na Phenom 720 BE, ale jen CPU a deska by vyšlo na 6K, takže raději do http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60025 .. je to jak jsme řikal, kolem těch 5K..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[33480] pc sestava

to peca: ano, na stejný nastavení hry. Systém sem přeinstaloval nedávno cca 4 dny na zpátek. Ovladače nejnovější. Na taktováíní se necejtim.

to tobias: ano hraju multiplayer a pokud mám dejme tomu 100 fps , tak ani zbraňe nestřílí tak jak by měli, oproti hráčům s 250 fps jsem značně v nevýhodě, je plno věcí kterých s více fps ve hře dokážeš, například s 250 dokážeš na mapě vyskočit na takový místa, o kterých by sis se 100 moch nechat jen zdát. Jinak díky za doporučení :cool:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.