PC se nazapne (*VYŘEŠENO*)

Zdravim,
dnes se mi pri hrani vypl PC a uz nejde zapnout. Pokazde se jen protoci vetracky na zdroji, graf. karte a procesoru ale PC nenahodi. Nekolikrat mi uz vyhorelo jine PC (jednou i s ohynkem :)) ) ale vzdy to bylo doprovazeno typickym zapachem a bylo citit, ze neco shorelo. Ted ale vypada vse v poradku... Zkousel jsem vymenit disk a nepomohlo to... Mam tu jeste nahradni zdroj, ale jeho vymena je na dlouho, tak se chci zeptat jestli nekoho nenapada jakou soucastkou by to mohlo byt abych usetril cas... Diky moc za radu/y :shock:

Obrázek uživatele Peca

Zaprvý bych omrknul zdroj.
Ale může to být čímkoli. Napiš sestavu aby jsme si udělali trochu obrázek.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

To je PC na kolej takze jsem se snazil najit co nejlepsi v pomeru cena/vykon... Presny oznaceni soucastek neznam :( MB od gigabyte s integrovanou grafikou, RAM od Kingston 2GB, disk Samsung 160GB a graficka karta od gigabyte GeForce 8400 GS 512MB akorat zdroj je od stejne firmy jako bedna... nejaky Mercury takze asi kvalitni cinska prace... Asi zkusim vymenit ten zdroj, bych to uz udelal ale zdalo se mi podezrele, ze se protoci ty vetracky na grafice i na zakl. desce kdyz se to pokusim zapnout.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

protočí se a pak zámrz.. buď něco s biosem desky, nebo nekompatibilní CPU..
zdroj by také mohl být problém, stejně jako DC ramky, zkus nechat jen jeden modul..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Vymenil jsem zdroj a PC bezi. Byl od stejne firmy jako case a od zacatku strasne hucel... Na prvni pohled cinsky shit... jsem ho mel vymenit hned po koupi... Dik za rady :)