Ovlivňuje nějak zásadně hraní her RAM DDR2 800MHz a DDR3

Zdravím ovlivňuje nějak zásadně hraní her RAM DDR2 800MHz a DDR3 1333MHz? Nikde jsem se to nedočet pouze že u DDR3 1333MHz a větší frekvencí to žádnej vliv nemá kromě Raru a střihu videí.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Frekvence moc vliv nemá, ale ano, mezi DDR2 a DDR3 už je ten rozdíl alespoň viditelný. Stále asi ale nevyváží cenu, jelikož si vyžaduje komplet výměnu všeho. Do nového ale samozřejmě DDR3.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No právě oto mě jde, mám AMD Athlon II X4 640 a GTX560 na DDR2 všechno jede jak má ,ale zvažuju koupi MB a CPU,RAM,HDD jenomže mám prachy akorát nato takže defakto karta by zůstala takže mě jde oto jestli to brzdí nějak hodně ty hry,vím že ten CPU na dnešek taky není nějaká sláva,ale otázka je jestli si nějak výrazně pomůžu když nechám současnou GPU,nebo je lepší to pak koupit i s kartou a zatím to nechat,vím žese třeba už zmiňuje DDR4 ale to třeba bude u her k ničemu..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Athlon x4 by ti prozatím s touhle kartou měl stačít..
DDR4 asi nebude pro hry velký boost...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jo tak dík, ještě to nějakou dobu nechám bejt,snad mezi tím bude mít i AMD CPU s normální spotřebou a teplotami,i když zatím se nějak neženou do nových CPU.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.