Nvidia 250 Gts

Dobry den,
projel jsem hodne prispevku, ale protoze jsem nenasel zadny "problem" podobny memu, rozhodl jsem se sem napsat.
Koupil jsem si novou G.K. od MSI nVidii N250GTS TwinFrozr s umyslem zvysit vykon v hrach (napr. GTA IV) (CPU Intel E4500@3,12 Ghz, 3 Gb RAM, MSI Intel p35) Pote co jsem zapojil novou G.K. tak se my hra stale seka a procesor ma 100% vytizeni, i kdyz jsem se starou g.k 8600 mel nepretaktovany procesor. Tedy 2200 Mhz. Po pretaktovani o necelych 45% se nic nezmenilo. Pomohlo by mi koupit si novy nebo je chyba nekde jinde? Predem dekuji za odpoved. Ovladace jsem si preinstaloval za nejnovejsi patche na hru taky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zrovna u GTA IV je procesor obrovský problém :( ten Dualcore je fakt málo..

Obrázek uživatele ZapniZip

Aha... Me prislo, jako ze to neni problem procesoru, protoze se hra chvilku seka a chvilku ne. A dela to uplne to same pri 2.2 i pri 3.15 Ghz. Proto se ptam. Takze kdyz si koupim tento pujde vse v poradku? Je pravda ze crysis, batllefield bad company 2 i necrovision 2 hraju na nejvyssi detajly pri 1920x1080 a zadne lagy nevidim. Ale kdyz ma o 30 W vetsi spotrebu tak uz mi asi nebude stacit 420W zdroj. Uz ted jsem se bal aby mi to vyslo. Nebo to nemuze byt zdrojem?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no záleží jaký je to zdroj, jestli EC, tak bych se bál to i provozovat :D

no u toho GTA je to zrovna kus od kusu - znám čolověka s intel QuadCore @3,6GHz a jede mu na 80% a taky člověka s 2GHz Athlonem X2 kterýmu to maká na full detajly.. zrovna těm DC Intelům to moc nesvědčí, herní je spíš AMD.. tedy ne spíš ale určitě.. ale procesor omezuje také deska.. nevím, ale nemyslím si že GTA IV je důvod pro koupi lepšího CPU, pro vyhazování peněz když vše ostatní funguje..

Obrázek uživatele Peca

Tak to bych chtěl vidět kolik FPS má s tím Atlonem naplno v GTA4ce.
Do teorie, že AMD je lepší na hry než Intel bych se vůbec nepouštěl, ale to záleží na typu CPU o kterém se mluví. Je pravda, že s DualCore díru do světa v GTA4ce neuděláte.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.