ntb Lenovo g770, prosím o velkou radu, záhada

Zdravím Vás!

děkuji všem moc za rady. Stala se mi taková věc, asi 3 dny mi něco začalo vrčet v ntb, přesné místo je pod tuchpadem ( vrní to tam, něco se tam zadrhává) vše bylo ok,ale dnes se stala taková věc, že při zapnutí NTB nemohu spustit žádnou věc, kliknu na start a pořád se dokola načítá a když kliknu ještě vícekrát tak obrazovka zbělá a jak to znáte, ukončit či počkat na odpověď programu,ale to ani nenaběhne, jakýkoliv program, který chci spustit, nejde. Dokola se to načítá a někdy i zčerná obrazovka. Už si nevím rady jak dál.

Ještě jedna věc: Koupil jsem si kabel HDMI, propojuji s ním TV vše ok,ale bohužel jak teď ntb nejde, chtěl bych ho využít na stolní pc. Mám jak už jsem psal, TV monitor, bohužel jsem v tomto oboru lajk, má to vše, FULL HD apod. Ale myslím si a vidím to sám, že to není ono, myslím tím kontrast,jas apod. Grafickou kartu mám namakanou, chtěl bych jenom poradit, jak nejlépe nastavit barvy a pod u TV monitoru a poradit co a jak nastavit v catalysk control panel. Děkuji všem

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tož... Vypadá to na HDD. HD Tune pro a Crystal disk info hoď sem screeny z health...

Ohledně HDMI by to chtělo fotku zapnuté televize... Nedovedu si představit, jak velký je problém - je to subjektivní..

Obrázek uživatele Ejgou

Nemohu se dostat na ntb, zcela se celý sekne, nevím co s tím je jenom ho zapnu a on se vypne, nemohu nic fotit, nemůžeš mi říct větší info?

Mám TV monitor LG, ten kabel pouze používám s ntb. HDMI,abych mě lepší kvalitu obrazu.. a na stolním pc není právě ta zdířka na hdmi a proto nemám tak dobrý obraz, proto se ptám jak zle zlepšit, popřípadě koupit raději klasiku monitor?

Obrázek uživatele Ejgou

V podělí s tím jdu na alzy, tak jenom chci,aby mi nic z toho nesmazali mám tam důležité věci, filmy, apod

Obrázek uživatele Michal Čížek

Tak jedine disk vytáhnout a pomocí HD Tune ho prohlídnout ve funkčním PC, připojit ho jako dalšídisk v HD Tune ho navolit a záložka HEALTH. Jestli je NTB v záruce, tak at si to vyřeší prodejce.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.