Notebook problém se startem

Dobrý den, prosím o pomoc, mám 5 měsíců starý notebook konkrétně Asus K53S.
Když ho zapnu ze sítě tak se jakoby nastartuje a zase vypne, nic nestihne ani naběhnout jen se na chvilku rozsvítí kontrolky, takhle to udělá 4x za sebou a potom normálně jede. Když odpojím ntb ze sítě a chci jet na baterku tak to udělá to samé, jen se to neopakuje. Prostě to udělá jednou a konec, ale když 4 zmačknu tlačítko na zapnutí tak zase normálně jede. V poslední době mi při hraní her i párkrát vyskočil blueScreen konkrétně : MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS. Prosím o radu. Předem děkuji.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, od kdy to dělá? Nějaká instalace SW, nebo něco jiného? Zkus udělat návrat bodu v čase OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU, vyber datum, kdy to ještě nedělalo a nech to pracovat.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Dobrý den, dělá to asi tak měsíc možná dva. Obnovit počítač jsem nezkoušel, ale dostal jsem tip ať zaktualizuji ovladače a vše, takže když chci obnovit počítač, tak mi jako bod obnovení naskočí jen 19. Listopadu 2012 což mi moc nepomuže, nebo se dá nějak zadat datum do kterého bych to chtěl vrátit ?

Obrázek uživatele Michal Čížek

někde tam je k zaškrtnutí ukázat více bodů k obnovení. Když nastartuješ v nouzáku, tak to naběhne normálně? Má to co dělat s ovladačem nebo nějakým nově instalovanym HW, ale u Tebe ten ovladač.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No to když zaškrtnu na se nic nestane. A v nouzáku to spustit nemůžu, protože to dělá ještě než něco naběhne, ono v tom jakoby zavrčí, jako když to normálně chce jet, rozsvítěj se kontrolky a chcípne.

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak budeš muset reklamovat.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.