Notebook Acer Aspire 3100 bloklá klávesnice

Mam Windows 7 home premium.Dnes ráno se mi sekl při práci,tak jsem ho vypl rovnou tlačítkem napájení.Při spuštění již nereaguje myš ani klávesnice.Zustanu stát u hesla a nemohu ho tam zadat.Dík za radu Jirka

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, při startu nějak klávesnice reaguje? jde se dostat do BIOSu?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nejde se dostat nikam.Před chvilkou jsem spustil opavu,ale jsem na tom samém problému nemohu posunout kursor a odentrovat to.Ještě mě napadlo,když jsem instaloval win.7 formátoval jsem vše i to co je o výrobce.Mohl jsem odstranit i nějaký ovladač?

Obrázek uživatele Michal Čížek

při instalaci se smažou všechny ovladače systému, ale při náběhu BIOSu se zavádějí základní ovladače pro funkci klávesnice, které jsou právě v tom BIOSu a ty se jen tak nesmažou, tohle vypadá na nějký HW problém sběrnice. Co jiná mouse připojená do USB, nebo nějaké jiné zařízení do USB, je rozpoznáno a funkční?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Zkoušel jsem klávesnici i myš a také nereagují

Obrázek uživatele Michal Čížek

Pak to bude opravdu HW problém, řešením bude servis.
Jaká činnost předcházela zatuhnutí? Nějaká manipulace s exerním zařízením? Projevovalo se zatuhnutí NTB již někdy předtím?

Obrázek uživatele spicka

Instaloval jsem Win 7 v pátek.Před tím jsem tam měl Win.vista

Obrázek uživatele Michal Čížek

Takže se to stalo při instalaci? Jde oto, že při nabíhání NTB se zavádějí základní ovladače (grafika, klávesnice.....), vtu chvíli by měla být klávesnice aktivní a pomocí nějaké F-klávesy, nebo delete se dostane do nastavení BIOSu. Vtuhle chvíli je jedno jaký OS je nainstalován, toto probíhá i při odpojeném HDD. Jestli je klávesnice už neaktivní hned po startu, pak to opravdu bude HW problém, kde přesnou diagnozu určí servis, je-li klávesnice funkční hned po startu BIOSu, bude problém už jinde.
Ale píšeš, že se nejde dostat nikam, tudíž ani do BIOSu.

Obrázek uživatele spicka

Díky moc za ochotu.Zítra to odnesu do servisu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Dej pak vědět jak jsi dopadl. :))

Obrázek uživatele spicka

Ok


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.