No input signal

Dobrej den . Dostal se ke mne pocitac s obrazovkou . Sem rodiny pritel a poprosily mne o pomoc.
Pocitac fungoval asik zhruba pol roka bez problemu - presnejsi informace o graficke karte , procesoru , zakladny deske nevim protoze kdyz se zapne pocitac se objevy kolonka VGA : No input signal . Pokousel sem se vyhledat automaticky signal ale obrazovka se stale vypina . Pokousel sem se dostat do menu ale tez vypsalo ze Monitor going to sleep . Odpojil sem obrazovku od site a aj od pocitace znova zapojil ale stale nic . Kontrolka na zapinane svití na oranzovo . Typ obrazovky je HP w1907 LCD Monitor.

Castecna konfigurace kterou sem se tet dozvedel :
Zakladna deska : ASUS M2N- SLI

Vyskusal som odporucania HP support ale nic sa nestalo . Ked som odpojil kabel z pocitca a obrazovka bola zapnuta tak vypisalo ze video cable off ale ked som zapojl spat tak zas ze monitor going to sleep. Je problem s pocitacem ? Nevysila signal obrazovce ? Dekuji za pomoc.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

vydím to na problém s grafikou.. mělo by naníbejt napsaný o jakej mdoel se ejdná, dkyž se na ní podiváš.. zkus ji vyndat a dát do jinýho počítače, pro jistotu ejště tenhle monitor vyzkoušej u jinýho počítače..

Obrázek uživatele TheGod

Monitor sem skousel hned na mem notebooku a sel takze monitor to nebude. Ale takisto sem cetl ze by to mohl bejt virus . :-( Vyte o tom neco ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tipuju grafiku ;) vyzkoušej jí jinde a uvidíš ;)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.