No Input Signal

Ahoj,

pc sestava: Intel Core 2 duo E8400 3.00Ghz,3072MB RAM,ATi Radeon HD 4850 SAPPHIRE, Monitor Plug and Play Prestigio P179, MSI P45 NEO2, zdroj nevim .. FORTRON, windows xp.

problém je v tom, že jsem si nainstaloval hru Splinter Cell double agent a po nějaké době hraní (doba je různá) se mi hra sekne začne dost nepříjemně blbnout zvuk tím pádem musím dát natvrdo restart a potom se mi objeví NO INPUT SIGNAL... vím že by to mohlo být kabelem, ale protože si tím nejsem zcela jist nechci zatím kupovat nový. Při běžném používání se mi toto nestává ačkoli snad jednou jsem něco takového zaznamenal.

Díky předem za rady a trpělivost

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

hmm, tak to kabelem bnebude když to dělá jen v této hře.. pokud to dělá i v jiných náročnějších třeba, tipl bych si grafiku, i kydž je divné, že se začne sekat zvuk.. leda by se pekl buď procesor nebo zvukový čip na desce..
jak jsou na tom teploty chvíli před tím zmrznutím? zkus takhle dát nějakej program na měření na pozadí a po 10 minutých hraní Alt Tab a juknout na teploty..
zkus taky hru přeinstalovat..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

myslím že teplota cpu i graf je v pořádku je to dva dny starý pc ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

každopádně díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

to na tom ale nic nemění ;) teplota neroste s věkem.. jen to změř.. a zkus i jiné náročné hry ať se o tom přesvědčíme..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

hele myslím, že máš pravdu a bude to zvukem .... u jiných her se mi to stalo třeba při intenzivní střelbě nebo výbuchu... pak se zvuk absolutně pocuchal (až do mezí kdy se to nedalo poslouchat a zase černá a NO INPUT SIGNAL) navíc zvuk se neměnil takže už má i něco zasebou...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, takže asi bych reklamoval desku..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.