Nenačtení notebooku

Dobrý večer,

Prosím o radu, mám novej notebook asi tak 1 měsíc starej - specifikace zde TOSHIBA Satellite A300D-214/ T X2 U ZM82/ 15.4" TB 1400x900/ 4GB/ A3650 512MB/ 320GB 5.4k/ DVD/ BT/ WF/ CAM/ HDMI/ VIS HP, všechno probíhalo celý měsíc dobře až do dneška, při zapnutí tlačítka power na ntb se počítač zapne a obrazovka zůstane černá. počítač by se jakoby načítal ale bez výkonu... dneska se mi to jednou povedlo spustit bez problému ae trvalo to asi 2 hodiny a při vypnutí pc se tu tenhle problem objevil znovu, zkoušel jsem jestli to nebude obrazovkou ae i při připojení na jinou obrazovku ntb nefungoval.

Prosím prosím o pomoc, poradťe ? nějaká uprava v biosu?

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
nemohl to způsobit nějaký vir ? Černá obrazovka zůstává i po opakovaném startu ? Jinak nejjednodušší je pokud není vidět ani bios a jen černo, notebook reklamovat...

Obrázek uživatele sirrek

Dobrý večer.

Obrazovka zůstává porád stejná, tedy černá, takže se nedostanu ani do BIOSU. Dneska mi to celkem šlo, ale teď na večer to zase padlo. Rozhodl jsem se, že to odnesu na reklamaci - asi buď bude blbě posazená základní deska bo procesor, protože když ntb obrátím na hranu někdy se to načte. Uvidí se.

Obrázek uživatele psychocowboy

mohl vypadnout sroubek a nekde se to mohlo povolit... napis pak jak to dopadlo..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.