Nenaběhne monitor

Dobrý den. Koupil jsem si nový PC a monitor Samsung P2470H (PC: Asus P8P67-M, Intel Core i7 Sandy Bridge 2600K, HyperX Kingston 8 GB, Asus ENGTX 580 1536 MB5, Coolermaster Silent Pro Gold Active 600W, 60GB Sata II SSD disk, HDD Samsung 1TB, Windows 7 Home Premium SP1 64 bit + reproduktory Genius 5.1 a USB Wi-fi adaptér).PC mám propojené s monitorem přes DVI.Když ho zapnu tak vůbec nenaskočí a když ručně přepínám mezi grafickými výstupy a nastavím to na digitál tak se rozsvítí a zase zhasne a neudrží se. Zkoušel sem jiné kabely a taky nic. Zkoušel sem dát počítač s monitorem kamarádovi a u něho funguje bez problémů. Tak sem ho zkusil v jiné místnosti v bytě a tam taky běží v pohodě. Nechal sem si změřit v místnosti, kde nefunguje elektriku a je v pořádku. Tak sem si pořídil UPC, ale ani přes tu nefunguje. PC je umístěn konektory ke zdi v pc stolku. Už nevím čím by to mohlo být když jinde funguje a v dané místnosti ne. Nenapadá někoho ještě nějaká možnost co bych mohl zkusit. Předem děkuji za každou radu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Zdravím, jak dlouhý je kabel k monitoru? Co má společného UPC s problémem monitoru?
Říkaš, že když dáš celé PC s monitorem do jiné místnosti tak je to vše funkční a přineseš to z5, zase to blbne? Pokud to tak je, musíš někde něco mít nezapojené, nebo jinak zapojené. Otázka zásuvky, zkoušel jsi prodlužovák do své místnosti ze zásuvky tam kde ti to funguje?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Kabel je dlouhý 1,8 m. Zkusím to ještě přes prodlužovák z místnosti kde to jde. Vždy to zapojuji do stejných konektorů. Kamarád mi poradil, že by tam mohl být špatný proud a proto ta UPS.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

UPS tě nezachrání od špatného proudu - dokud proud nevypneš, UPS jen sama sebe dobíjí a proud posílá v nezměněné formě dál..

¨Přeneseš to teda celý a ne jen monitor? Bylo by fajn zkusit u toho PC jiný monitor, ale pokud to dělá ve stejném složení stejná sestava jen na jednom místě, bude to problém onoho místa...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Vždy přenáším celou sestavu. Ještě zkusím přes prodlužovák z místnosti, kde to funguje. Už nevím co s tím, našetřil sem si po letech na nový PC a takové problémy. Technik taky neví co s tím. U něho doma a i v práci to taky bez problémů funguje, ale dá se to k nám a nejde. Prostě záhada. Jsem rád za každou radu, co vás napadne. Děkuji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pak to musí bejt v eletrice... A kor pokud ti to funguje v jiné místnosti...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak sem to zkusil přes prodlužovák z místnosti, kde to fungovalo, když sem vždy PC přenesl. Jeden den to šlo a druhý už to zase nenaběhlo takže už fakt nevím.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Takže t ymístnosti asi můžeme považovat za náhodu? Zkus to tedy v jedné místnosti testovat déle, případně vem PC ke kámošovi a tak..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.