Nejede mi notebook

hele ahoj, nejede mi nótbuk. Vždy když ho zapnu tak se mi tam objeví logo Levnovo a pak se mě tam vokáže abych klepl ef1. to bouchnu to ef 1 a ukáže se mi pres ctrl+alt+del. to zmáčknu a pak začne nótbuk pípat a nejde mi. an na začátku je tam to lenovo a doleje ,,For normal start press lenovo care button,, nevíte někdo co stem já temu nerozumím. ale nechce se mi dávat milijóny za opravu. za pomoc vám dám 1litr šlivovice

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) hele ahoj, to pres ctrl+alt+del je pro přihlášení už do windows vid? pak by měla najet plocha, ale tobě to spadne, vypne, nebo co to udělá?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ne, mě to tam napíše NTDRL is Missing To restart press ctrl+Alt+Del
Tak se to restartuje a zase NTDRL Is missing

Obrázek uživatele Michal Čížek

nemáš v USB zastrčenou flešku, nebo přenosný disk?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Nemám v počytaču žádnó flašku leda tak šlivovice. Tož já to dal do opravny a tam mi řekli že potřebuju novó hadru , já sem jim povídal že v kuchyni mám nějaký hadry ale oni se smáli. Tak jsem přišel do opravny a tam na mě Dé mě 600kč a možeš si ten nótbuk vzit.Tak sem jim dal 600kč nasedl do traktoru a jel sem dom . tož som přišell dom bóch sem tlačidlo zapnót A zase Levnovo.. a pak for boot insert disc with OS. Vobec nevim co s tem . néradši bych ten krám vzal a popřejíždal ho taktorem. Doma mám nějaké kolečka s díró u prostřed a na tem je napisaný Win 7 Reclowery Disc.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:D tak tam tu placku strč a nabootuj z ní, pokud to nepůjde, vem to své LEVNOVO :D a at ti tam laskavě ten systém dají. Platil jsi 600Kč za novej disk? Jestli jo dej mi adresu, půjdu si tam nakoupit mraky disků do foroty.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

né neni to nový . on říkal že mě to na ty jézédácký programy bude stačit. No tož jsem to tam strčil a jak to mám nabotovat jako kopnót do teho botó?

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak jelikož jsi to do servisu nesl jako nefunkční, teda nefunkční systém, budeš potřebovat udělat úplně novou instalaci, prohrábni ty kolečka s dírou, jestli je tam přímo instalačka systému, nebo jen recovery, ten ti je kničemu. Co ten disk, kde je tak levný servis s diskama?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[67493] šlivovica

No co s tem notbuk sem hodil do kravského lejna a od té doby pracuje jako podlaha. sem zašel do teho elekto wolrdu a kopil sem si nové no co stem no.. co si budem vykládat. sem sik kopil jakýsiho pakard bela ale má to pořad ve vykalu bateriu no co no.. k hovnu je to všecko sem ani sháněl adaptéry do traktora a nic sem nenašel.. tak co no v tem traktoře si na tem pustim evu a vaška a su v pohodě . ale co za 20minut to možu poslochat leda tak zvuk traktora no co no. se mi to vybije dřív než stačím zapsat kolik mám samic... No co mě to stačí si na tem naklepu internet , noviny , fejsbuk a su spokojené. a kopil jsem si do teho ten asb špejd se kterym možu tančit po poli a prohlížet internet.. no co no není to prakticke . no co si tu budem vykladat
Na jaku adresu vam mam poslat tu šlivovicu. dobrá 2001 ne so to žadný kakance z obchodáku po keréch oslepneš... to je pravá jahodovica... to už ale i 5-tiletá vnučka říkala že je to trochu ostřéší.. no nic no tak napište a nějak se dohodnem... a nechcete traktora za 50000 nebo staro televizu za 200. Já už si chu kupovat traktor s klimatizacó a zástrčko na ten notbuk..

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) chlape, kdo ti vnutil notas s nízkou výdrží baterie :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.