Nejde obraz

Dobrý den

sestavil jsem si druhý počítač na hraní starších hér , a jenom co jsem ho sestavil , už jsem měl problém .D
když zapnu pc , větráky se roztočí , ale obraz nic , základovka má na sobě integrovanou grafiku přes kterou jsem to chtěl rozject , pak jsem tam strčil grafárnu a ani přestu to nešlo (furt stejný problém ) , tak sem si myslel že by mohl být nějaký problém v základovce , koupil jsem novou , a problém furt stejný , ramky jsem zkoušel přesazovat a jiný zdroj jsem též zkoušel

- Je možný že by ten obraz nešel kvůli CPU ? mám ho už pěkných pár let - Athlon 64 1.8ghz , základka cpučko podporuje

celá sestava :
Zdroj : 250w
cpu : athlon 64 1.8 ghz
ram : 2x ddr2 1gb
grafika : integrovaná - nvidia...
: Nvidia geforce 7600 gt

Obrázek uživatele Michal Čížek
[81943] Nejde obraz

Ahoj, ano může. Pokud to nerozjedeš na integrované, externí tam nedávej. Zkus tam vyzkoušet jen 1 modul RAM ve všech slotech, pak druhou a nakonec jiný CPU, nebo CPU zkusit jinde.

Obrázek uživatele EURO1215
[81944] Nejde obraz

mám 4 ramky , všechny jsem je zkoušel do 2 slotů po jedné a furt to samé , tak to asi bude určo tim cpu , nic jiného by to být nemohlo , nebo jo ?

Obrázek uživatele Michal Čížek
[81945] Nejde obraz

to poznáš,až CPU i RAM odzkoušíš na jistě funkční desce a na tvojí jiné CPU a i RAM, prostě vylučovací metoda, ale nejpravděpodobnější se jeví závada CPU.

Obrázek uživatele EURO1215
[81946] Nejde obraz

Ano cpu i ram zkoušim na zcela nové desce a dělá to stejné problémi jak na té staré desce , takže koupim procák a mělo by to být vyřešené .) jenom sem neveděl že by mohl udělat problém v procáku něco s obrazem , tak dám potom vědět.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[81947] Nejde obraz

:)) noooo, pokud je CPU včudu, tak se vůbec nespustí start biosu, kde jsou základní informace pro komponenty desky, tudíž se neaktivuje ani výstup na monitor a nerozjede se nic, je to to samé, jako bys tam ten CPU nedal, nebo kdybys tam nedal RAM, také se nic nerozjede.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[81948] Nejde obraz

"nová" deska tě stála kolik? Protože do tohodle se nevyplatí dát ani korunu, to raději nový. Vždyť dneska můžeš mít čtyřjádro i s deskou a dobrou integrovanou grafikou za tři tisíce..

Obrázek uživatele EURO1215
[81949] Nejde obraz

Michal čížek , děkuju .D

Tomáš : stála mě litra , tu jsem vrátil jelikož starší deska de ,jeden čtyřjádrový počítač už mam .D jen sem potřeboval starší komp na kterym bych hrál hry , který se dneska na win 7 nerozjedou , udělal bych si dual bot ale moje deska nežere xpčka který mam .) tak jsem se rozhodl že ze starších komponentů které jsem měl poházené ve skříni udělam další komp .D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.